Létezik hogy megátkoztak ezzel a kapcsolattal ?
Nemrég sikerült szakítsak a “barátommal”, aki minden téren ártott nekem, olyan volt a kapcsolatunk mintha valaki megatkozott volna engem ezzel az emberrel. (3 evig tartott )
Minden téren ártott, az volt a célja hogy megkárosítson, megcsaljon, megalázzon a nőjével, röhögtessen engem mindenkivel, kiteregesse intim problémáinkat, megalázzon mindenki előtt es ebben örömét lelje.
Mindezek mellett, mikor minderre rájöttem, megsem sikerult szakítsak vele, valami visszatartott pedig tudtam hogy ez nagyon rossz kapcsolat a számomra. Olyan volt mint egy rémálom mintha héják tépték volna a húsom és én mindennap felkínáltam volna magam önszántamból.
Ez volt az utolsó kb 1,5 évben
Végül csinaltam egy átoklevevést a lányomnak, mert rosszul mentek dolgai es valahogy ezutan az en életemben is változni kezdtek a dolgok, erőre kaptam es sikerult eltávolodnom ettől a kártékony embertől.
Arra gondolok hogy megátkozhatott valaki egy ilyen emberrel. Lehet visszautasítottam valakiket es azok anyja nem tudom de ez nem tiszta.
43 eves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!