Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik hogy megátkoztak...

Létezik hogy megátkoztak ezzel a kapcsolattal ?

Figyelt kérdés

Nemrég sikerült szakítsak a “barátommal”, aki minden téren ártott nekem, olyan volt a kapcsolatunk mintha valaki megatkozott volna engem ezzel az emberrel. (3 evig tartott )

Minden téren ártott, az volt a célja hogy megkárosítson, megcsaljon, megalázzon a nőjével, röhögtessen engem mindenkivel, kiteregesse intim problémáinkat, megalázzon mindenki előtt es ebben örömét lelje.

Mindezek mellett, mikor minderre rájöttem, megsem sikerult szakítsak vele, valami visszatartott pedig tudtam hogy ez nagyon rossz kapcsolat a számomra. Olyan volt mint egy rémálom mintha héják tépték volna a húsom és én mindennap felkínáltam volna magam önszántamból.

Ez volt az utolsó kb 1,5 évben

Végül csinaltam egy átoklevevést a lányomnak, mert rosszul mentek dolgai es valahogy ezutan az en életemben is változni kezdtek a dolgok, erőre kaptam es sikerult eltávolodnom ettől a kártékony embertől.

Arra gondolok hogy megátkozhatott valaki egy ilyen emberrel. Lehet visszautasítottam valakiket es azok anyja nem tudom de ez nem tiszta.

43 eves nő

2023. nov. 3. 11:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Ezelőtt 3 evvel visszautasítottam egy roma férfit
2023. nov. 3. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem, nincs semmiféle átok. Kapcsolatfüggőség annál inkább.
2023. nov. 3. 11:43
 3/7 October15 ***** válasza:
20%
Rossz kategória. Az agyhalál szekciót ezotéria néven találod. Also nem hiszem, hogy minden cigány random "átkokat" szórna. :D
2023. nov. 3. 11:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Én aki elvaltam egy 10 eves házasság utan es egyedul eltem hosszú évekig boldogan en kapcsolatfuggő lennék? Nem hiszem
2023. nov. 3. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Ugyanis 3 évet lehúztál egy működésképtelen kapcsolatban. Ezt hívják kapcsolatfüggőségnek.
2023. nov. 3. 12:19
 6/7 E-Zsolesz ***** válasza:
Mivel a lányodról vettél le átkot és ezután javultál, igazából vele kapcsolatos. Mikor páromra és rám tett valaki átkot, az a családomra is hatott. Bizonyos átok vagy minden átok ilyen, hogy ráragad közeli szeretteinkre. Korábban még hittem valakinek, hogy egyesével szedjük le mindenkiről. De páromról le sem tudták szedni, nagyon sokára sikerült valakinek. Amikor az sikerült, varázsütésre elmúlt mindenkinél a lejtő. Ott volt a központ.
2023. dec. 5. 20:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Hogyhogy a lányommal kapcsolatos ? Ő vlt megátkozva ?
2023. dec. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!