Mi volt eddig a legnagyobb varázslat, amit véghez tudtál vinni mágia segítségével?
Figyelt kérdés
... és ez milyen irányba változtatta meg az életedet? Negatív, pozitív, vagy semleges?2023. okt. 17. 15:46
12/14 éáé válasza:
10-es konkrétan az volt, hogy kértem az univerzumtól 10 milliót, és folyamatosan vizuáltam és rákoncentráltam és hát.... végül úgy kaptam meg hogy örököltem 10 millát....
14/14 anonim válasza:
12 aha, így már nem olyan para.
Azt hittem rendeltél, hogy nyerj a lottón és amikor egy rokon elhunyt akkor bejött.
Így olyan mintha megérzés lett volna mint, sem valós bevonulás.
A 10 misi szerintem egy amolyan “barátságos” osszeg ha valamit akar az ember pl új autó, ház (+kis hitel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!