Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Melyek a legröhejesebb összees...

Melyek a legröhejesebb összeesküvés elméletek, amiben hisznek emberek?

Figyelt kérdés
Én a laposföld teóriát ismerem, meg a méhkirálynőt, aki gyerekek vérét issza. Mik vannak még?
2023. szept. 7. 08:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
#7 Nagyon gyenge szerkesztés. Nincs is eldolgozva rendesen.
2023. szept. 7. 12:18
 12/22 anonim ***** válasza:
60%

A liberalizmus = demokrácia

A liberális politikusok nem korruptak

2023. szept. 7. 14:54
 13/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
80%

7.

Ha ott lenne egy nyilvános kapcsoló, az már nem lehetetne titkos összeesküvés.

De nem tudom, hogy csak szándékosan marháskodsz, vagy mi van, mert ezek ép ésszel nem értelmezhető dolgok.

2023. szept. 7. 15:04
 14/22 A kérdező kommentje:
13 - Ne legyél túl optimista! Először én is azt hittem, hogy csak poénból írnak ilyeneket, aztán végül általában az derül ki, hogy teljesen komolyan gondolják :D
2023. szept. 7. 15:06
 15/22 anonim ***** válasza:
40%
Amúgy a 10-es miért lett lepontozva? Hasznos volt a válasza mert a kérdésre felelt, és annyit mondott hogy szereti a konteos filmeket akkor is ha baromságok. Ebben mi a baj? Nem bánt vele senkit :D
2023. szept. 7. 15:46
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, biztos néhány konteós sértve érezte magát rajta.
2023. szept. 7. 15:53
 17/22 anonim ***** válasza:
34%

“Míg a hatvanas-hetvenes években a kapitalizmusnak a rendszeren kívülről érkező energiák feltartóztatása és elnyelése jelentett kihívást, a kérdés ma már az, hogy hogyan működhet tovább azután, hogy sikerült minden “külsőt” inkorporálnia. A kapitalizmus olyan hézagtalanul tölti ki az elgondolható horizontját, hogy Európában és Észak-Amerikában a legtöbb húsz év alatti számára az alternatívák hiánya már nem is téma. Míg Jameson egykor rémülten számolt be arról, hogy a kapitalizmus még a tudatalattinkba is beszivárog, mára a lakosság álomvilágának gyarmatosítása annyira magától értetődővé vált, hogy nincs is kedvünk szót vesztegetni rá.”

Mark Fisher: KApitalista realizmus

2023. szept. 7. 16:37
 18/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
75%

12. Nem intelligens dolog, politikával bepofátlankodni egy politikamentes témába, ráadásul itt sem érzékelhető, hogy gúnyolódsz a balliberálisokon, vagy mi motivál.

Minden értelmes ember tudja, hogy a mai balliberálisok nagyon távolra szakadtak már a klasszikus liberális eszméktől, tehát a beírásod gyerekes butaságról árulkodik vagy csak direkt szívatsz másokat.

2023. szept. 7. 19:38
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem igazi liberális?

2023. szept. 8. 14:17
 20/22 Laylah ***** válasza:
100%
Nekem a személyes kedvencem Ashtar kapitány és a 144 ezer kiválasztottja. Évek, talán évtizedek óta várják az "Eseményt", amikor majd a szőke Jézi eljön értük az űrhajójával és egy új bolygón kezdenek majd új életet. Közben néhány szemfüles kreatív még sztorikat is gyárt nekik, hogy melyik galaktikus faj melyikkel hol és miért háborúzik, meg a Galaktikus Föderáció leveri őket a kiválasztottak védelmében, meg ilyen marhaságok. Nem tudom elképzelni, hogy komolyan ebben hisznek emberek.
2023. szept. 8. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!