Létezik olyan mágia ami arra jó ,hogy valaki elengedjen?
Figyelt kérdés
Nárcisztikus páromtól nem bírok szabadulni. Sakkban tart zsarol hogy vele maradjak. Sokszor már sajnálom őt azért amilyen de közbe megkeserítí az életem. Van valami mágia ami jó lehet arra hogy ne akarjon maga mellé láncolni?2023. szept. 6. 12:55
11/13 anonim válasza:
Én is átestem már ilyen nárcisztikus zaklató exen. Szakítás után egy évig keményen zaklatott. Először jön a mártírkodás, az érzelmi zsarolás, a bűntudatkeltés, majd ha azt látja hogy ez hidegen hagy akkor elkezd provokálni. Igazából ezt mind azért csinálja hogy felfigyelj rá.
Megoldás:
Teljes mértékben le kell sz@rni. Ha pl. elküldöd a pics@ba akkor azzal már elérte a célját, hiszen érzelmet váltott ki belőled és felfigyeltél rá, így ezt folytatni fogja. Egyszerűen nem beszéj vele, ne írj vissza neki bármit is mondd. Egy idő után feladja.
12/13 anonim válasza:
Olyan messzire költözöl amilyen messzire csak tudsz
Nem is szabadott volna vele kezdeni
13/13 anonim válasza:
Ha zsarol mond meg neki, hogy egy okkal több hogy soha többé ne állj vele szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!