Születési dátum kell fekete esküvőnél?
Azt én nem tudom.
Csak azt, hogy ez egy viszonzatlan szerelem és hiába jönne be az is maradna. Mert a kiszemelted áldozat lenne, s nem szeretne tiszta szívből… biztos, hogy ezt akarod?
Anno a femin nők nem ellenezték a kényszer házasságot? Vagy keverem kicsit?
Miben különbözik a fekete esküvő attól, hogy két embert rákényszerítsenek egy érdek kapcsolatra, hogy aztán a boldogság illúziójában tetszelegve a külvilágnak szépen elsorvadjanak egymás mellet. Meg keseredve s beletörődve a sorsba amit nekik kőbe véstek?
Őszintén gondold át újra két feles között… biztosan jó lenne ez nektek?
Mi penne ha odamennek és elmondanád szemtől szembe mizu?
Ha igent mond akkor ✅
Ha nemet akkor ha tényleg szereted akkor tiszteletben tartod a döntését. Ha nem, akkor amit iránta jelenleg érzel az hamis! Nem is szerelem csak szexuális vágy. Amit igazából ha olyan megint megtudnád oldani…de ugye akkor az sem hosszútávú kapcsolat …
Én lassan kétségbe fogok esni attól, hogy mennyi ember - és főleg nők! - akarja itt megerőszakolni a leendő párját.
Olyan is volt, akit figyelmeztettek erre, és a vállát vonogatta. Kíváncsi vagyok, hogy ha őt erőszakolják, akkor is a vállát vonogatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!