Kaptam egy fekete pólót ajándékba születésnapomra még régebben amit nem vettem fel eddig. Van rajta egy Kar 98-as fegyver , és egy mesterlövész. Megbüntethet ezért a rendőr, vagy legalább is szól érte?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 19:41
2/7 anonim válasza:
?
Nem értem miért szólhatna? Van rajta önkényuralmi jelkép?
3/7 A kérdező kommentje:
Még csak egy pajzán swastika sem.
Semmi ilyesmi nincs rajta, csak maga a puska, meg a mesterövész,és egy havasi gyopár.
2020. ápr. 10. 20:10
4/7 anonim válasza:
Én egy "komcsi-vörös" pólóban szoktam mászkálni amin Kádár néz veled szembe, és alá van írva hogy: Emlékeztek még rám?
7/7 anonim válasza:
Nem büntethetnek meg, nekem van egy Hitleres pólóm voltam már benne utcán, abba se szólt be a rendőr, se a közteres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!