Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani pár típusú...

Tudnátok ajánlani pár típusú airsoft fegyvert, és oldalakat vagy helyeket ahol nézelődhetnék?

Figyelt kérdés
Újra elkezdenék airsoft-ozni, és azon gondolkodom, hogy milyen fegyvert kéne vegyek. Mindig is jobban vonzott a "precíziós játék" (ha lehet ezt így fogalmazni..), ami alatt azt értem, hogy jobban tetszett a kivárós, sunyulós játékforma, minthogy berambózzak az ellenségbe. Volt mesterlövész fegyverem is, viszont csalódnom kellett benne, ugyanis hiába volt távcső rajta, nem lőtt elég messzire ahhoz, hogy az különösen indokolt lett volna rá. Ráadásul olyan könnyen felkapta a szél a lövedéket, hogy lehetetlen volt vele pontosan lőni, még közepes távolságból is. Ezek ellenére úgy gondolom, hogy csak melléfogtam a puskával. VISZONT!! Kíváncsi vagyok a "sniper" ellenes véleményre is! Jöhetnek a személyes tapasztalatok a dologról! Ezek mellett mindenképpen írjatok már megbízható helyeket ahol tudnék nézelődni! Most mindenképpen élethűbb, FÉM és jó minőségű fegyverek érdekelnének elsősorban. Előre is köszi már annak is, aki idáig eljutott a leírásban! :D

2019. márc. 4. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
Taiwangun és Gunfire. Külföldről érdemes rendelni, mert a magyar oldalakon minden 2x annyi. Ne sniperrel kezdd újra, mert a normál sniper jó 100.000-be lesz, az ennél olcsóbbakat pedig tuningolni kell, amit egyedül, kezdőként nem fogsz tudni megcsinálni, és szintén nem olcsó. AEG-et vegyél.
2019. márc. 5. 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:
De mire külföldről megjön + a vám... Nem biztos, hogy sokkal olcsóbb lenne! Én például az airsoftabc.com-on szoktam nézelődni, ott minden kategóriában szinte minden "cucc" megtalálható, ami airsoft-tal kapcsolatos, és az áraik bár nem azt mondom, hogy olcsók, inkább reálisak, de azért megfizető árkategória! Illetve ezen kívül még a combat-zone.hu webshop az, amit sokan ismernek és elég jó híre van!
2019. ápr. 18. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!