Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan legyek milliomos mágia...

Fuxoló kérdése:

Hogyan legyek milliomos mágia segítségével?

Figyelt kérdés

Mivel semmi értelme sincs a munkának, így a mágiához fordulok, hatalmas erőket szeretnék megmozgatni, amik istennek szólnak, hogy adjál pénzt, mert... Kell a pénz srácok, tényleg kell. A gyári munka nem tetszik.

És én hiszek a mágiában! Ismerek egy mestert is, aki titokban szokott idézni, menni fogok a kurzusokra is, de nincs elég pénzem!

2023. aug. 27. 07:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

A Mester azt mondta, hogy legyek Szigma férfi, ahhoz, hogy képes legyek transzformálni fizikai objektumokat.

Sigma Male Exercises, Sigma Male Conversion, ha bekapcsolod a feliratokat akkor itt egy videó arról, hogy hogyan lehetsz szigma férfi:

https://www.youtube.com/watch?v=4YB-Lix9oN4

2023. aug. 27. 09:44
 12/25 anonim ***** válasza:
43%
9 - Idióta 🤣🤣🤣
2023. aug. 27. 10:26
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Már kezdem unni ezeket a kérdéseket… az első 2 max 3 oldalon vannak olvasd el oket!

Rövid válaszom idézem a Vitéz lélekről (nem szorul szóra csak ahogy emlékszem)

“Kicsiből, alázatosan és hittel!”

Anyagiasabban

Dolgozz keményen, tanulj a hibáiból, legyél kitartó és törj előre! Ja és spórolj! Ha el bszod a pénzed felesleges ruhára, bulikra, ragcsára, bagó rá és szeszre. Ha mindembol az új és a divatos luxsus kell akkor nem leszel sosem milliomos. Pl a legdrágább autó, a legujjabb telo, vagy egy luxsus villa( ahova csak aludni jársz, és csak azért van hogy az az egy két barát irigykedhessen s idővel oket is csak a vagyonos érdekelje ne a szemelyed.

A mágia része a hit, a kitartás és a cél eltökélt követése. A lehetőségek megragadása.

Kb ennyi…

Imadkozz és légy hallás minden egyes centért amid van!

Kérdezd meg magadtól miert akarod a milliókat? Mire hasznalnad és milyen utat kell hozza valasztanod, bevallalnod?

2023. aug. 27. 10:39
 14/25 anonim ***** válasza:
55%
Egyben biztos vagyok, aki milliomos, az nem néz ilyen agyrohasztó videókat, amit linkeltél
2023. aug. 27. 11:07
 15/25 A kérdező kommentje:

Engem tökre transzba hozott ez:

https://www.youtube.com/watch?v=xUHfviN1rQM

Amit a szájával csinál! 0:15-től. Szerintem ez használható transzformációs mágiához, amivel tudok majd pénzt szerválni!

2023. aug. 27. 11:18
 16/25 A kérdező kommentje:
Ú! Ott van! 16:12-től, a jézussá válás energiája, eszméletlenség, hihetetlenség, és most energia feltöltés nélkül ment neki!!!
2023. aug. 27. 11:21
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Andi Jósnő a fészbúkon elintézi neked pénzért. 80 ezerért Orbán Viktort is megátkozza. De előre kell utalni.
2023. aug. 27. 12:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Menj feleségul orbi vikihez
2023. aug. 27. 12:58
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Tarts fizetős pénzteremtő mágia tanfolyamot másoknak!
2023. aug. 27. 13:34
 20/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mehetek feleségül senkihez, én egy Szigma Férfi vagyok.
2023. aug. 28. 04:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!