Kötelességem megidézni khthulhut- miként kezdjem el?
Cthulhu alszik ameddig a csillagok megfelelő pályára nem állnak és akkor elhozza az őrület ajándékát minden embernek.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
nyah tisztába tegyük a dolgokat!
emberek! akik komolyan veszi a srácot, azok lépjenek ki a házból. tudjátok van az a speciális találmány, amit ajtónak hívnak. ki kell menni rajta és látni fogjátok mennyi érdekes dolog van a könyveken és a farkatokon kívül! vagy! nézzetek egy kis south parkot!
egyébként pedig, egy b@szott nagy fúróval át kell fúrni a dimenzión, ahogy a dp vagy bp olajvállalat nyomta. ha elég nagy a fütyid akkor azzal is megpróbálhatod!
én pikátssút akarok idézni, én is inkább őt.
Amúgy kérdező, hülye vagy. Próbáld meg a teljes mszp frakciót megidézni, ha az megy, akkor jöhet valami nagyobb, mondjuk az eu parlament, és ha ezek megvannak, akkor gondolkodj ilyenken.
Addig meg valaki idézzen nekem pikácsut.
6 mert az csak a korabeli szemlét és a mai világszemléletéből eg és föld
A jelentések hat Ja el tudom képzelni hogy egy újabb Vh vet véget az emberiségnek. És mi dalolva bele is megyünk. Mert ott a avhtol való félelem meg most is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!