Vízöntők! Ti hogy viselitek el a kötelességeket?
a lányom jól
soha nem okozott gondot a kötelességei
sőt van amit kimondottan élvez is - pl a tanulást
tinikorában nem volt lázadós, szinte észre sem vettem h más 22 éves :)
Egyáltalán nem viselem el a kötelezettségeket amiket más rak rám, az általam választottakban viszont nagyon is kitartó vagyok, és nagyon szorgos.
Az előttem szólóhoz annyit mondanék (persze teljesen emberfüggő, és a személyiség sok tényezőtől függ, ott van a nevelés, traumák, környezet, hold jegy, aljegy stb.) én is ilyen gyerek voltam.
Sosem lázadtam, nagyon felelősségteljesen neveltem az öcsémet, segítettem otthon, és minden egyéb, amivel megbíztak. Olyan mélyen elnyomták bennem a valódi énemet, hogy én sem tudtam róla hogy van. 23-4 évesen kezdtem kibontakozni.
Ahogy észrevettem mi vízöntők máshogy "lázadunk" mint mondjuk egy heves, agresszív személy.
Nálam a lázadás a kitűnni vágyásban nyilvánult meg, a nagy igazságérzetemben és a rendszer/szokások elleni harcban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!