Egy adott országban letelepedett bevándorlónak kötelessége azt az országot háború esetén megvédenie?
Figyelt kérdés
szerintem reális elvárása lenne ez annak az adott országnak, hamár befogadta őt, mivel amikor a bevándorló bajban volt, akkor az az ország segített neki és ha ez az ország bajba kerül akkor ő neki is segítenie kellene, legalább is én szerintem ez így logikus, illetve etikus2022. febr. 26. 14:31
1/7 anonim válasza:
Ha nem állampolgár, akkor elvileg nem.
2/7 anonim válasza:
Állampolgár-e vagy sem. Minden ezen múlik.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor mi értelme van pl.: az arab migránsokat befogadni?
2022. febr. 26. 14:51
4/7 anonim válasza:
Adj neki állampolgárságot és kész. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
Vagy befogadod rendesen, és akkor elvárhatód tőle, hogy állampolgárként viselkedjen. Vagy tarthatód ilyen-olyan ideiglenes státuszban, létbizonytalanságban élete végéig, de akkor ne várd azt, hogy ne álljon tovább, ha háború tör ki.
5/7 A kérdező kommentje:
kapásból 35-45 olyan koszovói, macedón, iraki, jemeni, szudáni-t ismerek, akik itt élnek 15+ éve és egyiknek sincs magyar állampolgársága, leli róluk, hogy csak az átb@szásra mennek rá, egyik se dolgozik napi 8 órát, az összesnek fejkendős felesége van. Ezekre mi szüksége van EU-nak, illetve Magyarországnak?
2022. febr. 26. 15:19
6/7 anonim válasza:
5.
Mert hülye liberális rendszer uralkodik.
7/7 A kérdező kommentje:
Jól kíván ez találva, ha szerencséjük van ezeknek a migránsoknak, akkor még én meg a többi magyar fogja őket megvédeni egy háborúban
2022. febr. 26. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!