Csináltattam szerelmi kötést. Ez mindkettő félre hat?
Csináltattam szerelmi kötést és most telt el azóta egy hónap és most már állandóan éjjel a nőmről aki elhagyott róla álmodok, minden gondolatomban ő van. Rám is hat a kötés? Olvastam hogy ahogy nálam ez erősödik ugyan úgy nála is. Kinek mi a tapasztalat?
Kettő hónapja hagyott el a párom de még semmi jel nincs felőle.
Jó nagy marhaságot csináltál,remélem tudod ?
Főleg magaddal csesztél ki erősen !
Én is így voltam és nekem sikerült visszakapni, rám is hatott a mágia.
Azóta is együtt vagyunk
"most már állandóan éjjel a nőmről aki elhagyott róla álmodok, minden gondolatomban ő van. Rám is hat a kötés?"
Nem. Csak eddig is betegesen vonzódtál hozzá, most is. Ő meg eddig is utált téged, most is utál téged.
6os, pedig elhiheted, van szerelmi kötés. Csak szerencsére kevesen értenek hozzá, aki meg ért, nem hajlandó megcsinálni mert tudja mivel jár.
Kérdező, remélem téged meg magához köt az akitől a legjobban undorodsz a világon :-D
"6os, pedig elhiheted, van szerelmi kötés"
Van, persze, hisz csinálnak ilyet egyesek. Csak hatása nincs semmi, egyedül a pénztárcádra.
Ilyenkor mennek a privát üzenetek, hogy ki csinálta?
Ki csinálta?
És akkor a kérdező elárulja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!