Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hisztek a mantra erejében? Ha...

Hisztek a mantra erejében? Ha mindig pozitív dolgokat mantrázok, azzal tudom erősíteni magam?

Figyelt kérdés
Most konkrétan teljesen elveszettnek érzem magam. Nagyon mélyen vagyok, alig van kedvem az élet dolgaihoz. Nagyon nem ott tartok, ahol kellene, és az elmúlt másfél évem sem volt túl jó. Tanácsolnátok valamit, ami segíthetne?
2023. jún. 8. 22:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyértelműen segít - de, ha problémád van, akkor azt kell megoldanod.
2023. jún. 10. 15:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Önáltatás,semmit sem ér.

Mint ahogy az sem,ha leírod aprólékosan,hogy milyen társat szeretnél.És úgy élsz,mintha "már meglenne"...Olvastam ezt is több helyen,sem nálam,sem másnál semmi eredménye,pedig utolsó betűig úgy csináltunk,mint a nagy megmondók írták.

Többen is úgy gondoljuk,mondogathatunk akármit,csinálhatunk akármit, a sorsot ezek nem befolyásolják,ha "xar" van előírva, akkor azt kapjuk,abból viszont bőven és állandóan.

2023. jún. 11. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!