Hisztek a mantra erejében? Ha mindig pozitív dolgokat mantrázok, azzal tudom erősíteni magam?
Figyelt kérdés
Most konkrétan teljesen elveszettnek érzem magam. Nagyon mélyen vagyok, alig van kedvem az élet dolgaihoz. Nagyon nem ott tartok, ahol kellene, és az elmúlt másfél évem sem volt túl jó. Tanácsolnátok valamit, ami segíthetne?2023. jún. 8. 22:22
1/12 Tudi333 válasza:
Pontosan! Ha hiszel benne akkor létezik!
2/12 Grimfox válasza:
A mantrázás alatt azt érted, hogy egy pozitív gondolatot ismételgetsz magadnak, vagy a szanszkrit szövegeket?
Ha az elsőt érted alatta, akkor igen. A megfelelő mondatokkal tudod magad erősíteni.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, a pozitív dolgok ismételgetésére gondolok. Annyira durván még nem ástam bele magam a témába, viszont hiszek a pozitív megerősítésben. A szanszkrit szövegek kicsit idegenek számomra, nem tudom mennyire jó az, ha úgy mondogatom, hogy nem feltétlen jól mondom ki.
2023. jún. 8. 23:03
4/12 Grimfox válasza:
Csak azért kérdeztem, hogy melyikre gondolsz, mert a szanszkrit mantrázással nem igazán érnéd el a kérdésben leírt célod. Viszont a pozitív megerősítés önszuggesztió által határozottan működő dolog.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Alkalmazni fogom mindennap. Remélem érezni fogom a hatását.
2023. jún. 8. 23:13
6/12 Grimfox válasza:
Ha nyugodt, enyhén relaxált állapotban ismételgeted, és nagyon a mondat értelmére összpontosítasz, még hatásosabb, és gyorsabban láthatóvá válik az eredmény.
8/12 anonim válasza:
Én volt rövidebb időszak mikor elhatároztam hogy mondogatok magamban ilyesmit
Halottnak a csók és még hülyén is éreztem magam
9/12 anonim válasza:
Segít,de jobb,ha a szavakat önmagadban is megismétled
10/12 anonim válasza:
De azért csodákat ne várj tőle!
Másrészt a mantra nem arra van, hogy visszafojts egy problémát!
Hanem arra, hogy előhozd és feldolgozd.
Ennek az állapotnak oka van és azt igyekezz megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!