A Mobil technológiát, számítógép ipart az "ördög fattyak" adták?
Pontosan 15-nél mondja ezt a kifejezést a spirituális tanító mester https://www.youtube.com/watch?v=1TeGY-kKXh0 Nagyon sokszor hallom ezt más nagy tudású, de igen idős embertől, akik nagyrészt már bizony a nyugdíjat tapossák eme kijelentést. "Az ördög adta a számológépet" hogy elhülyítse az embert. Az emberek rábízzák magukat a gépekre. Már nem tudnak számolni. Elvesztik analitikus gondolkodásukat. Mindent a gépekre hagynak. Nem is sorolom tovább az indokokat bizonyára hallottatok már ilyenekről....
Igaz lehet ez a feltételezés? Van benne ráció? Az ember miért utalja rá magát a gépekre? Mi a kiút ebből?
Linkeltél egy oldalt, ahol egy angol híroldal volt megjelölve.
Aztán az angol oldalról visszakerestem a tanulmányt.
Viszont el sem olvastad a tanulmányt és nem teljesen azt mondja amit te állítasz.
Állítottál valamit és nem tudtad alátámasztani.
Elég nagy szégyen ez.
Akkor minek linkelted az oldalt?
Mert állítom, ez a logika alapján, te egy tanulmányt nem olvastál végig.
Vannak tanulmányok amelyek mást mutatnak.
Szóval küldesz egy olyan tanulmányt ami tényleg melletted van?
Nem egy épphogy 7 oldalas tudományos papírt akarok arról olvasni, hogy valaki találgat, majd megadja hogy miért pontatlan az amit ír.
Ezt megtudod tenni?
Mert én ilyet nem találtam.
De ezek szerint te találtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!