Igaz lehet az az elmélet, hogy a roswelli ufo roncsból szerzett idegen technológia tette lehetővé a mikroelektronika,és a számítógépek ilyen rohamos fejlődését?
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 17:23
3/17 anonim válasza:
Hogy lehetne, ha egyszer nincs ilyen elmélet?
4/17 anonim válasza:
Ha a kérdezőnek ez az elmélete akkor már van ilyen elmélet. És nem mondtam, hogy igaz, csak azt, hogy akár igaz is lehet.
5/17 anonim válasza:
Sehol sem írta, hogy van elmélete rá - akkor prezentálnia kéne egyet, nem igaz?
6/17 anonim válasza:
Nem kell, hogy kidolgozott tan legyen. Ha ez az elmélete amit leírt, akkor az már egy elmélet. Amúgy meg nem a kérdező találta ki ezt az elméletet, én ezt már 20 évvel ezelőtt hallottam. A roswelli ufoval hozták összefüggésbe a mikrochip-ek és a lézer megjelenését.
7/17 anonim válasza:
Nem, az emberek egyszerűen ennyire okosak, főleg a Neumann János, a számítógépek atyja, aki magyar volt, emiatt a számítógép spirituális dolog.
8/17 anonim válasza:
"Nem kell, hogy kidolgozott tan legyen. "
Pont attól lesz elmélet...
9/17 anonim válasza:
Neumann János, a számítógépek atyja, aki magyar"
Az túlzás hogy az apja és nem magyar volt hanem zsidó.
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!