Igaz lehet az az elmélet, hogy a roswelli ufo roncsból szerzett idegen technológia tette lehetővé a mikroelektronika,és a számítógépek ilyen rohamos fejlődését?
Neumann János magyarországi zsidó volt. Tehát ennek az országnak a szülötte, így ebben az értelemben magyar. Etnikailag viszont egy kisebbséghez tartozott. Szerintem ezt nem kell ragozni.
Az elmélet szerintem egyébként nem teljesen helytálló, még ha el is fogadjuk a tényt, hogy lezuhant egy csészealj.
Miért gondolom ezt?
Az állítólagos beszámolók szerint a járművet az úgynevezett kis szürkék vezették vagy irányították. Róluk az idegen lények létezését elfogadós ufológusok és ufo-hívők azt feltételezik, hogy évmilliókkal előttünk járnak a technológiai fejlődésben, fejlődésük csúcsát valamikor az emberi őskor idején érték el. Azt most hagyjuk, hogy mások szerint a szürkék biorobotok, akik másokat szolgálnak.
Nos, ha évmilliókkal előttünk járnak legalább vagy akár még többel, akkor nem hinném, hogy mi képesek lennénk megfejteni az ő technikájukat majd alkalmazni azt. Egyszerűen nem vagyunk hozzá elég intelligensek. Ez körülbelül olyan, mintha a Grand Canyont akarnád átugrani.
Talán valami hangyafasznyi dolgot sikerült a csészealjból megfejteni és alkalmazni és ennek az eredménye mondjuk a microchip, de nem hiszem.
A számítógépek fejlődése egy jól nyomon követhető logikus folyamat, nincs benne megmagyarázhatatlan fejlődési ugrás, ami hirtelen következett volna be.
Neumann János magyarországi zsidó volt."
A magyarok elüldözték/kiírtották a zsidókat.
Most meg nagyon büszkék hogy a magyarok találták fel az atomot.
Utolsó, azért, mert voltak nyilasok, nácik a magyarok között, akik azt tették a zsidókkal, azért még nem kell mindenkit egy kalap alá venni.
Ezért én nem fogom szégyellni, hogy magyar vagyok, mert semmi közöm hozzá.
A mikroelektronika alapjai a félvezetők, ezek működési elve pedig már 1925-ben megszületett. A roswelli incidens pedig 1947-ben történt.
Szóval még ha el is hiszi bárki bizonyítékok hiányában, hogy roswellnél találtak bármi földönkívülit, még akkor is beláthatja, hogy a mikroelektronika fejlődéséhez semmi köze nem lehetett roswellnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!