Hol tudnám eladni az okkultizmus/mágia témájú könyveimet?
Úgy 15-20 könyvről van szó, és lehetőleg egyben szeretném eladni. A segítségeteket szeretném kérni, hogy hol tudnám eladni? Face Marketplacen is hírdettem sokáig, viszont nem volt visszajelzés, pedig az eredeti érték feléért hírdettem, és teljesen jó állapotúak. Tudtok valami csoportot, oldalt, ahol érdemes lenne kitenni?
Előre is köszönöm a segítséget :)
Az a baj hogy nem csak hogy elkanyarodtál de a lényeget se sikerült megfognod, ezért én kiemelem. "hiába küldtem tudományos linkeket" Ez a lényeg. Ha hiteles forrással igazolod az állításaid akkor már van mivel "dolgozni".
Az esetünkben nem erről volt szó, mert tök random állításokat dobtál fel amiknek az igazolására semmiféle hiteles adat nem létezik sőt hiteltelenről se tudok.De ha tévednék akkor ismételten csak linkelned kell mint a kutyás esetnél (csak ne hiteltelent).
A vita szempontjából pontosan mi az amihez én nem értek de te igen?
Hitlernek vagy Lovecraft-nak vagy a leszármazottja, esetleg együtt jártatok kocsmába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!