Hol tudnám eladni az okkultizmus/mágia témájú könyveimet?
Úgy 15-20 könyvről van szó, és lehetőleg egyben szeretném eladni. A segítségeteket szeretném kérni, hogy hol tudnám eladni? Face Marketplacen is hírdettem sokáig, viszont nem volt visszajelzés, pedig az eredeti érték feléért hírdettem, és teljesen jó állapotúak. Tudtok valami csoportot, oldalt, ahol érdemes lenne kitenni?
Előre is köszönöm a segítséget :)
Próbáld meg nem egyben. Tudom, hogy az macerásabb. Én úgy teszem fel a könyveimet - szintén market place -, hogy mondjuk 5 darabot egy fotóra, darabja legyen 1000 Ft, és ha viszik mind, akkor kap belőle kedvezményt.
És abba se reménykedj, hogy akárcsak az árának a felét megkapod. Nézz utána a neten, hogy mennyiért árulják mások - antikvárium, moly.hu -, és úgy lődd be az árat.
Előbb-utóbb elfogynak:)
Privát üzenetben írd le melyik könyvek vannak meg,cím szerint.
Ha jók megalkuszunk rá.
Hogy mondhatsz valamit biztosra, mikor mindenkinek más az ízlése, ezáltal mindenkinek más a pocsék.
Hogy értsd: ami neked pocsék, másnak lehet hogy nagyon tetszetős, és fordítva. Remélem ezt érted :)
...kisanyám...
régebben sokkal többen foglalkoztak és értettek ehhez.
Ylaszter az összes Démont és űzési praktikájukat is leírta. Vagy 1000 világi mágia kultúrát.
Most ha megnézek egy új mágia témájú könyvet, az kész csoda ha a 72 Lemegeton démont felsorolja, ja de a keresztúti démon alkut tudja, amit nem lehet össze vonni a Lemegetoniakkal. Enochiánusokról, a valódi keresztútiakról fingjuk sincsen.
Azt sem tudjáj, hogy mi a Kabbala, azt sem tudják, hogy milyen Abra Melin Szent mágiája vagy a Necronomicon.
Nem tudják a 10 isteni Szeráf kardonomot sem, amely a legerősebb mágikus rendszer.
stb.stb. sorolhatnám a végtelenségig.
csak lenyűgözik a tudatlanokat a szám misztikával
(ami nagyon kevés)
a cigány kártyákkal (a tarot hitelesebb)
a woodoo-val (ami mára el van ferdítve és tudni kell a houdu ról is egypárat)
néhány pentagram amit maguk az írók alkottak és semmi közük nincsen a valódi Salamon pecsétjeihez.
nincs kedvem tovább folytatni. remélem érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!