Hol tudnám eladni az okkultizmus/mágia témájú könyveimet?
Úgy 15-20 könyvről van szó, és lehetőleg egyben szeretném eladni. A segítségeteket szeretném kérni, hogy hol tudnám eladni? Face Marketplacen is hírdettem sokáig, viszont nem volt visszajelzés, pedig az eredeti érték feléért hírdettem, és teljesen jó állapotúak. Tudtok valami csoportot, oldalt, ahol érdemes lenne kitenni?
Előre is köszönöm a segítséget :)
Én személy szerint nem gondolom errdetinek a zsidó/keresztény kultúrában megnevezett démonokat, illetve az egyéb hozzájuk rendelt spirituális témát, így a kabbalát sem.
De pl a Pápua új guineai, vagy több afrikai törzs mágiáját hitelesnek tartom. Ők évezredekkel azelőtt ismerték a különböző okkult témákat, legyen az boszorkányság, démonológia stb, minthogy a zsidó/keresztény vallás gondolatban létezett volna :)
Valóban sámánisztikus, ahogy a legtöbb ősi nép kultúrája, vallása, világnézete.
Szerintem ahhoz, hogy minél tisztább képet kapjunk a valódi mágiáról, spirituális erőkről, a lehető legősibb ismereteket kellene felkutatni, ami lehetséges. Nem azt mondom, hogy a Pápua új guineai, afrikai, és más törzsek tudása az igaz, viszont mindenképpen sokkal ősibb, mint a zsidó/keresztény/kabbalista ismeretek. Ezek felhasználják ugyan az ősi ismereteket, de át is formálják saját szájízük szerint. Lehet bután hangzik, de véleményem szerint az okkultizmus/spirituális dolgok tekintetében ami új az rossz (nem pontos), minél ősibb az információ annál biztosabb, hogy kevesebb kézen ment át, kevesebb az utólag hozzáadott tartalom :)
igazad van.
Na, jó már érdekel, hogy milyen könyveid vannak.
Én úgy tudom és a könyveim is azt írják h a Lovecraft írója az Énoki kulcsokat variálta át. A Necronomicon azt a rózsakeresztes lovagok bitorolták el az akkori Sátánistáktól.
Az eredeti Necronomicon tartalmaz úgynevezett Délen iránymutató rítusokat. (Délen az a Pokolra irányuló kifejezés)
Azonban a Lovecraft írója hivatkozik az elő szanszkriti múltjához, azaz a családi dinasztiájában voltak szanszkrit császárok. Ezért sokan igaznak vélik az írásait.
1. Lovecraft írója? Mármint Lovecraft? Csak mert Lovecraft az író neve.
2. Tudtommal Lovecraft soha a büdös életben nem hivatkozott arra hogy köze lenne a szanszkriti kultúrához. De nyugodtan megcáfolhatsz ha tévednék.
3. Még ha köze is lenne a szanszkriti kultúrához (nincs) az még nem jelentené azt hogy köze van bármelyik császári "dinasztiához". Még ha köze is lenne valamelyik császári "dinasztiához" (nincs) nem tudna róla mert több mint 1000 év eltelte után semmi konkrétum nem maradt volna meg erről mert nem egy nemesi családfáról hanem "hétköznapi" emberekről beszélünk.
4. A lényeg az hogy maga a Necronomicon csak egy fikciós mű. Az már más kérdés hogy miből merített ihletet Lovecraft, de ez se változtat azon hogy a Necronomicon nem létezik és arról sincs valós információ hogy az Énoki kulcsok-ból bármit is merített volna az író.Ismételten ha tévednék és van hiteles forrásod kijavíthatsz.
könyvekben van.
ahogy látom hiába is pötyögném ide be azokat az infókat amik a könyveimben vannak.
talán egy link van. bár nincs kedvem kikeresni.
nem kell nekem hinni. ezt tudom a könyveimből és kész.
amúgy Hitler leszármazottait és jópár régi történelmi személyek utódjait is már fel tudtak keresni és dns-el bizonyítani.
Még Eistein utódjai is mind megvannak már.
1. Amiket bepötyögtél nem infók, csak random állítások amik az elmondásod szerint "valamilyen könyvekben vannak de nincs kedved kikeresni".
2. Tegyük fel hogy ezeket az állításokat valóban könyvekből olvastad. Ugye az megvan hogy attól mert még valamit leírnak még nem lesz igaz?
3. A tudás és a hit között hatalmas a szakadék.
4. Konkrétan nulla bizonyíték létezik arra hogy Hitlernek lett volna gyermeke. Ismételten kevered a fantáziádat, esetleg az UFO Magazinban leírt bulvár szemetet a hiteles forrással, valósággal.
5. Miért ne lennének meg Einstein leszármazottai? Nem bujkáltak.
6. Milyen korrelációt vélsz felfedezni abban hogy ismerjük egy olyan személy utódait aki nincs 70 éve hogy meghalt, és abban hogy mendemondák alapján el tudod képzelni hogy egy 1890-ben született ember talán leszármazottja lehet egy kb időszámításunk előtti "dinasztiának"?
Csak mert az egyik az közelmúlt, és adatokkal alátámasztható tény. A másik pedig hasra ütés szerű fantazmagóra.
nekem nyolc.
nincs kedvem ilyenekkel vitatkozni.
sokan azt sem akarják elhinni h a kutyákat génmanipulációkkal a szürke farkas génállomanyaiból lettek létre hozva. hiába küldtem tudományos linkeket, tudományos műsorokat, national geographikos tudósításokat.
megmondom h a panda is ilyen.
nem furcsa az h a medvék egészen nagy bocsokat hoznak a világra, míg a panda csak patkánykölyök méretűeket?
de ezzel elkanyarodtam.
nincs kedvem olyanokkal vitázni akik nem értenek az ilyesmikhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!