Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez milyen tárgy lehet? Valami...

Ez milyen tárgy lehet? Valami mágikus tárgy?

Figyelt kérdés

[link]

Szerelmi varázslatot kértem az univerzumtól és hirtelen ezt találtam az utcán egy ilyen közlekedési biciklis alacsony lámpa tetejére volt rakva összecsomózva a lánc.

Kb 5 perc telt el a szerelmi varázslat kérése és a tárgy megtalálása között. Bizonyára valami mágikus erejű tárgy. Azt olvastam még az interneten, hogy az illető hajszálát piros madzaggal kell összekötni. Nos ez tele van piros madzaggal.

2023. máj. 4. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:

1, ez nem piros hanem bordó

Szerelmi kötés eleve fekete mágia

Ilyen tárgy van bármelyik bazarban

2023. máj. 4. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké az egy dolog, de pont miután a mágiát kértem és olvastam a piros / (bordó? mindegy) szálakról 5 percre rá találok egy ilyet?
2023. máj. 4. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Valaki direkt odatette, te meg elvetted

Véletlen

2023. máj. 4. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak, akik valamire rontást tesznek aztán kihelyezik véletlennek álcázva, hogy valaki megtalálja és elvigye.
2023. máj. 5. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
4 de jó 😂😂
2023. máj. 5. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!