Szerelmi kötés miatt lehet ez?
Sziasztok. Van egy srác akivel régen együtt voltam. Kb. 10 éve. Azóta volt már, hogy találkoztunk, de semmi nem történt. Nos a lényeg, hogy az idő hiába telik, mai napig ugyan úgy megdobogtatja a szívemet. Valami oknál fogva sokszor előfordult az is, hogy hónapokig nem beszéltünk és egyszer csak rám ír. Nem tudom, hogy akar e tőlem valamit. Nekem mai napig nagyon szép emlék. Az első nagy szerelmem volt.
El kezdtem gondolkodni azon, hogy annak idején szinte gyerek fejjel lehet, hogy ki próbáltam ezt a szerelmi kötést.. (Utánna olvastam és elég sok jele van annak, hogy lehet működött..)
Lehet, hogy ez miatt nem tudjuk egymást elfelejteni? Lehet ez miatt érzem azt, hogy még mai napig is a szívemben hordozom?
Esetleg tippek, hogy lehetne ezt feloldani?
20 - Köszönjük a semmit, egy rakás körmondatba csomagolva.
Leírhatod tízezer körmondatban azt, hogy: a varázslást lehet jóra, és rosszra is használni, csak ezzel annyi a probléma: hogy nem létezik. Hihetsz benne, de attól még nem lesz úgy. Ha az állításodat, csak a hitedre tudod alapozni, akkor meg ne várd el, hogy a saját kis véleménybuborékodban lévőkön kívül bárki is komolyan fog venni téged egy vitában.
Utóirat:
"Látom, hogy milyen fejlettségű az, aki mindenben a tudományt keresi." -Szép kis általánosítás. Egy ember alapján a társadalom legnagyobb részét leírni. Gratula!
21 - Semmilyen alapja nincs az áltudományoknak. Ezért áltudományok.
Amiben te hiszel az nem más mint egyszerű pénzlehúzás, amiért cserébe megkapod az egyszerű "választ" a létezés ételmére. Egy menekülőút az igazság elől. Az elől az igazság elől amit még a legokosabb tudósok sem fogtak még fel teljesen, a legfejlettebb technológia sem tudja még mérni, de nyilván, pistike elolvasott egy ezoterikus oldalt, és megértette a létezést...
20,21: tulajdonképpen mit is akartok ezzel mondani?
Általánosítással vádoltok miközben ti általánosítgattok és ti beszéltek lekezelően.Konkrétan fáj az igazság vagy mi van?Anyuci sok mesét olvasott én megértem de attól még nem leszel te dumbledore.Leginkább az fáj, hogy mindezt ránk normális és értelmes emberekre rátuszakoljátok.Miért?Mert tök jól eléldegéltek a saját kis mesevilágotokban.Ideje lenne felébredni csillagvirágszálaim :D
24 - Nem vádollak általánosítással. Konkrétan írtam egy példát, arra, hogy általánosítasz.
"Anyuci sok mesét olvasott..." - 3,5 óra alatt komolyan ennyit sikerült kiszenvedni magadból, ez az érved? Szánalmas...
"...és ti beszéltek lekezelően." Erre az egyik következő mondatoddal válaszolnék: "Ideje lenne felébredni csillagvirágszálaim :D" - Irónikus, nem?
"Mert tök jól eléldegéltek a saját kis mese világotokban." - Ha nem lennék nyitott arra, hogy meghallgassam az álláspontodat, nem kommenteltem volna. Ezzel szemben, amikor én leírtam az véleményem, te egyből általánosiskolás módjára, visszataszító stílusban, sértődötten mondtad a magadét, mintha nem lenne holnap.
Szerinted ki él álomvilágban kettőnk közül?
25 - Szerintem te valamint nagyon félreértettél, vagy csak szimplán rosszul fogalmaztad meg a gondolataid:
"Mondhatod, hogy csak szarra használják fel de azért csomó oltás meg hasonló fontos dolgok is tudományos dolgokon alapszanak. Nem a hiten!" - Ugyanerről beszélek... Az emberiség semmit nem köszönhet a hitnek, maximum: pár száz év lemaradást a fejlődésben, meg sok millió halottat. Mondhatom, nagyon hálás vagyok ezekért...
Emlékszem, amikor beletolattam kocsival az árokba és nem tudtam önerővel kijönni belőle, mert a kocsi fennakadt. Kimondtam hangosan, hogy Istenem, hogy keveredek ki ebből az árokból. Eszembe jutott, hogy " segíts magadon, Isten is megsegít" Elővettem a telefonom, hogy felhívjam anyámat, hogy nem fogok odaérni érte, várnia kell. Aztán hirtelen ott termett mellettem egy teherautósofőr vigyorogva kezében egy vontatókötéllel.
Nyílván az ember segített, de Isten intézte úgy, hogy akkor abban a pillanatban ő pontosan végezzen a bolt előtti lerakodásával és lássa a helyzetet és legyen nála vontatókötél is.
Most ez a megtörtént megélésem jutott eszembe, de van még sokkal több is. Szinte napi szinten történik valami, melyben Isten gondoskodását vélem felfedezni. Csak amíg nem kerestem Istent, nem jött a segítség vagy fel sem ismertem.
Előbb higgy, aztán meglátod, hogy embereket küld Isten a megsegítésedre, ha elesel bringával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!