Hogyan tudom eladni a lelkem az Ördögnek?
Most józan paraszt ésszel.
Ha szerinted nincs isten akkor ördög és sátán hogy lenne?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
az ilyen embereket mindig beszéljétek le az öngyilkosságról.
senki ne legyen.Már 4 emberrel beszéltem aki öngyilkos akar lenni és konkrétan én megyek tönkre.Tegyétek hasznossá magatokat és kezdjetek el embertársaitoknak segíteni!
Kérdező. "Hogyan tudom eladni a lelkem az Ördögnek?"
Nem kell eladni. Az ember élete jézus Krisztus kegyelme és bűnbocsánata nélkül igyis-úgyis az ördögé, hiába hiszi azt, hogy az az ő saját élete. Nem az és nem az övé! Minél nagyobb a gőg, büszkeség, önzőség, hiúság, irigység, pénzimádat, hatalomvágy stb. annál jobban rabja és szolgája az ördögnek.
Te nem eladni akarod a lelked, hanem alkut kötni akarsz vele.
A lelked az ördögé. Ez már most látható. Alkut kötni pedig így nem tudsz. Alkut kötni akkor tudsz vele, ha hiszed, hogy Isten létezik és Jézusnak komoly köze volt hozzá. Nem kell elfogadnod szó szerint, hogy az ő fia, hiszen nem voltál ott, hogy tartsd a gyertyát, hanem azt kell elfogadnod, hogy Jézust Isten küldte és nélküle nem léteznél.
Mivel hogy Jézus olyan hatással volt a világtörténelemre, hogy nélküle egyikünk sem születhetett volna meg a pillangóefektus törvényszerűség miatt.
Tessék. Igy már van lelked. Erre már lehet alkudozni az ördöggel.
Na , most hogy ez megvan, írj egy levelet a véreddel. Ja nem. csak egy csepp véred vagy hajszállad kell igazából, amit a levéllel együtt beleteszel egy borítékba szépen. A levélbe nagyából felírod, hogy mit is szeretnél. Javaslom tömören írd meg a dolgokat, ne vidd túlzásba a részletezést, de azért a megszólításban illesd meg az ördögöt egy egész magasztos ranggal. A frissen szerzett lelkedet ajánljad neki a levélben azért cserébe, amit szeretnél. Írj egy kis versikét. rímeljen, amolyan mondóka is jó. Falami faszát írjál, amit el kell mormolnod, miközben éjfélkor egy útkereszteződésben elégeted a levelet. A hamvait szedd össze és tedd a pénztárcádba vagy valamibe, amit magadnál tarthatsz.
Ha felbélyegzed a levelet és pénzt áldozol rá, az valamiért hatásosabb. Fene se tudja, hogy miért.
tartsd magadnál a hamvakat, amíg mozgásba nem lendülnek az események. 1-2 héten belül be szokott következni ez. aztán van olyan 10 éved, hogy kiélvezd a dolgot, mielőtt megdöglesz.
Kivéve, ha a vége felé megbánod a tettedet és könyörögsz a megváltásért Krisztushoz. De addigra már elfelejted a dolgot. Úgyhogy pokolra jutsz.
Régebben 10-13 évet mondtam volna, de a közelgő 2033 környéki események miatt már nem biztos, hogy 13 évig lesz mód ennek a teljesítésére. Ugyanis Krisztus urunk 2000 éve alkotott nagyot a kereszten és előfordulhat, hogy vissza tér.
De fontos, sőt FONTOS, hogy könyörögnöd kell akkor krisztushoz, vagy különben mész a pokolba. Engem kihúzott a slamasztikából. Igaz azt elvesztettem, amit alkuban kértem a sátántól. De viszont kaptam megváltást. Azóta hirdetem, hogy Krisztus az Úr és áldom a nevét. Vele nem kellett alkut kötnöm, ez magától jön, amióta a megváltásért könyörögtem. Vagy ez vagy az öngyilkosság. De azért a sátán még tett egy kísérletet a lelkem visszaszerzésére, de hála a gyakori imádkozásnak és a Krisztusba vetett hitemnek az Úr megmentett. mostanában sátán nem próbálkozik. De ravasz, készen kell állni mindig.
Ezt már leírtam egy másik kérdésnél is. Hasonló kérdés volt és valaki kipróbálta és írt egy üzenetet, hogy működött.
Itt írtam le 8-asként lépésekre bontva:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..
Hajrá! Jézus krisztus az Isten és a királyok Királya. Jó, lehet nem pont Isten, de Ő küldte. meg amúgy is szentháromságban van Istennel és a szentlélekkel, szóval egy alom. na mindegy, érted, hogy értem.
Sajnálom, hogy a rémület és csüggedés, elhagyatottság, útját választod.
Csak akkor nem következnek be ezek ha a gonoszok közé nem lépsz az orkokhoz, és a fejedelmük újabb és újabb gonoszságra serkent téged, mint eszköze.
Ne legyen semmilyen naiv illuziód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!