Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Eladtam a lelkem az ördögnek?

Eladtam a lelkem az ördögnek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel több mint 4 évig voltunk együtt, de sajnos már régen elváltunk egymástól. Én szakítottam vele, amit azóta is bánok. Nemrég viszont újra találkoztunk. Kezdeményeztem nála beszélgetést, de elég távolságtartóan viselkedett.

Már nem beszéltünk 2 hete, ezért tegnap felajánlottam a lelkem a Sátánnak, hogy újra őrülten belém szeressen, ha elfogadja, másnap jelentkezzen a fiú. Ezt kértem.

Erre ma rám is írt jó hosszan, és azt írta, ha valakivel van még dolga az életben, a sors úgy is összehozza vele és hogy az ilyen felmelegített kapcsolatok működnek a legjobban és a legtartósabban.

Ezt most nem tudom mire vélni. Véletlen lenne vagy valami több van mögötte?

2021. febr. 14. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Ja, Sátán nagyon sokat érne egy tini lelkével. lol
2021. febr. 14. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
A húsz elég öreg tini...
2021. febr. 14. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyennel, akárcsak a szerelmi mágiával nem szabad játszani, mert sose azt kapod amit szeretnél! Tapasztalatból beszélek...
2021. febr. 14. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tényleg csak a sors hozott vele újra össze a többit meg csak beképzeled :)
2021. febr. 14. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Uhh, nagyon nagy hibát követtél el, sürgősen beszélj szakemberrel amíg nem késő.
2021. febr. 14. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát minden esetre, elég durva egybeesés! :D
2021. febr. 14. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Hogyan csináltad?
2021. febr. 20. 00:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nagyon sok energiát fordítottál, ami bevonzotta ezt, hogy megtörténjen. Az életben az lesz, amit te igaznak hiszel.
2021. márc. 2. 01:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!