Holtakhoz, régen élt legendás személyekhez imádkozni?
Én II. János Pál pápához szoktam néha. Nagyon érdekes történetem is van róla. Ugye ő az a szent,akit úgy avattak szentté,hogy több ember is meggyógyult a képét nézve. 2014-ben avatták szentté,miután ezek a csodák történtek.
Szóval, volt a dédnagymamám szobájában egy könyvespolc. De nem volt rajta mesekönyv,inkább ilyen utikönyvek és biblia. Dédim a 90es évek elején halt meg,kb 7 éves voltam. Kevés emlékem van róla. De az egyik az,hogy van a könyvespolca,a képzeletemben az összes könyv szürke rajta. De van egy könyv, az van ráírva: II. János Pál és van rajta egy jóságos arcú ember és a könyv arany színben világít. Én nem vagyok vallásos, nem is tudtam, hogy pontosan hogy hivják a pápákat és melyiket avatták szentté. Internetem nem is volt bekötve 2010-ig. De pár éve szembe jött egy cikk 2. János Pálról, és akkor eszembe jutott,hogy egész életemben a róla szóló könyv élt ilyen aranyszinűben az emlékezetemben. Azóta néha megnézem egy képét, és akkora nyugalom tölt el...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!