A Ré könyvek nagyon jók, 5 könyv, és az egész világegyetemet, a bolygónk történetét lefedi. Az első könyv kb közepéig kicsit "unalmas" leírás, bemutató a médiumok életéről, de utána folyamatosan a Ré által átadott információk vannak.
Van még a Szellemek Könyve is, azt egy-kétszáz éve adták át szellemek hasonlóan médiumoknak, csak ott pont emiatt kicsit más a nyelvezet, de szintén hiteles szerintem.
2023. jan. 30. 20:20
3/11 anonim válasza:
A Seth könyvek is hasonlók, de ott nem vagyok benne biztos, hogy tiszta a szándék, és sokszor kicsit elferdítettnek találtam az átadott információkat, szóval azokat annyira nem javaslom.
2023. jan. 30. 20:22
4/11 anonim válasza:
"A rejtett kéz" dokumentumok is hasonlóak, bár ott nyíltan -felvállaltan egy negatív magasszintű szellem számos inkarnációjanak egyike ossza meg az információit, nem is titkoltan a hazugságok és a manipuláció lehetőségével.
2023. jan. 30. 20:24
5/11 anonim válasza:
Placebo-nak jók szerintem.
2023. jan. 30. 22:43
6/11 anonim válasza:
#2 csak a Szellemek Könyve a hiteles. Az összes többi kryon, seth, akármi csak new age félrevezetés, hogy ne találja meg az érdeklődő ember az igazságot.
2023. jan. 30. 22:54
7/11 anonim válasza:
Megbocsáss 6# , de valószínűleg nagyon messze vagy attól hogy eldönthesd mi a hiteles, és mi nem.
2023. jan. 30. 23:09
8/11 anonim válasza:
7: Oh, nem mindenki olyan, mint te. De kedves, hogy Kruger és Dunning határozottá tesz.:) Élvezd az utazást!
2023. jan. 30. 23:12
9/11 anonim válasza:
A "megvilágosodás" az önismereten keresztül történik ha ennyit sem tudsz megfelelő "előképzettség" nélkül egyiket sem fogod érteni,hovatenni és mindegyik csak félrevezet..
Egyébiránt:
Kryon átverés
Ré NEM kizárólag a jó oldalon álló entitás,nem tiszta..Seth meg a többi késő Atlantiszi uralkodó SEM tiszta..
A rejtett kéz beszélgetés egy amerikai fórumon történt ahová vélhetően a Lucifer csoport egyik tagja jelentkezett be,hogy először vegyék fel a kapcsolatot velünk közvetlenül..(Azóta itt is történt hasonló)..Tanulságos de félrevezető,manipulatív..
Te hogy fogod megkülönböztetni a szezont a fazontól?...erre kíváncsi lennék..
2023. jan. 30. 23:33
10/11 anonim válasza:
Szerintem Seth a leghitelesebb, a többi olyan gagyinak tűnik mellette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!