A kundalinim ébredhetett fel ? Masszazs közben elélveztem de úgy hogy a derekamtol a nyakamig ment fel hirtelen valami de nagyon erősen aztán meg fel a fejembe és bizsergett és azóta is fel vagyok villanyozva
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 19:11
21/21 anonim válasza:
Ma megint rezgésre keltem (07.07.van)lenn gátnál fura hogy hangja is van és érzem is a rezgést-még mindog nem tudom hova tenni hisz december januárba volt utoljàra.nem tudom mitől aktivàlodik de mindog alvàs alatt volt eddig.(talàn mikor boldogabb vagyok és jobb a rezgésem-passz)pont egy 60napos karmaoldàst csinàlok mikor kiirom magamból..(mikor elösször rezegtem meg a fejemnél ment ki akkor is épp életmodtanàcsadóhoz jàrtam és a traumáimon dolgoztunk).
Most màr nekem is könnyebb hogy bekerültem egy spiri csoportba ott sokszor kapok màsok àltal vàlaszt hogy mi van velem?!
Egyszer küldtek szeretet energiát és megkaptam-éreztem megint azt a furcsa vmit a szivem környékén -fogadni tudok de nem tudom küldeni tudok e vagy hogy hogyan kell..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!