Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudatos álomdásban léterjöhet...

Tudatos álomdásban léterjöhet az asztrál kivetülés?

Figyelt kérdés

Nem nem alvás közben asztrál kivetülésre gondolok, hanem mikor már tudatosan álmodsz és ott az "álom birodalomban" vetülsz ki asztráltan.

Ez a másik kérdésem folytatás lenne, ahol az volt a téma, hogy A tudatos álmodás ugyan az mint az aztrálkivetülés? - erre azt írták, hogy nem ugyan az. Tehát feltételezem, hogy tudatos álmodásnál is ki lehet vetülni asztráltan mint ahogy alvás közben és mint ahogy ébrenlét közben. Szerintetek ?

2022. dec. 8. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az asztrális kivetülés már a tényleges asztrális tapasztalás, nem a tudatalattid, elméd játéka. De amikor átkapcsolsz ebbe az állapotba, akkor már általában elveszíted a tudatosságodat.
2022. dec. 8. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen át lehet kapcsolni tudatos álomból asztrál utazásba. Amikor tudatos vagy az álomban, egyszerűen képzelj el egy ajtót , amíg közeledsz felé ezeket mond: amint átlépek az ajtón, asztrálisan utazok, nem álmodok tovább. Átlépsz az ajtón, én ilyenkor rögtön az ágyamban találom magam és érzem hogy ,, ketté tudom választani’’ a testem. Persze itt jön a neheze mert nem mindig egyszerű.

Csak jegyezd meg hogy a tudatos álom, asztrál utazás, valóságváltás, transzcedentális meditáció mind olyan dolgok amiket egyikből a másikba meg tudod csinálni , soha nem kell csak éber/alvó állapot.

Ha asztrál utazol akkor meg tudsz utána tudatos álmodni vagy fordítva.

A lényeg a más tudatállapot, aztán tudatosnak lenned és akkor cselekedhetsz :))

2022. dec. 21. 00:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2022. dec. 22. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!