Tudatos álomdásban léterjöhet az asztrál kivetülés?
Nem nem alvás közben asztrál kivetülésre gondolok, hanem mikor már tudatosan álmodsz és ott az "álom birodalomban" vetülsz ki asztráltan.
Ez a másik kérdésem folytatás lenne, ahol az volt a téma, hogy A tudatos álmodás ugyan az mint az aztrálkivetülés? - erre azt írták, hogy nem ugyan az. Tehát feltételezem, hogy tudatos álmodásnál is ki lehet vetülni asztráltan mint ahogy alvás közben és mint ahogy ébrenlét közben. Szerintetek ?
Igen át lehet kapcsolni tudatos álomból asztrál utazásba. Amikor tudatos vagy az álomban, egyszerűen képzelj el egy ajtót , amíg közeledsz felé ezeket mond: amint átlépek az ajtón, asztrálisan utazok, nem álmodok tovább. Átlépsz az ajtón, én ilyenkor rögtön az ágyamban találom magam és érzem hogy ,, ketté tudom választani’’ a testem. Persze itt jön a neheze mert nem mindig egyszerű.
Csak jegyezd meg hogy a tudatos álom, asztrál utazás, valóságváltás, transzcedentális meditáció mind olyan dolgok amiket egyikből a másikba meg tudod csinálni , soha nem kell csak éber/alvó állapot.
Ha asztrál utazol akkor meg tudsz utána tudatos álmodni vagy fordítva.
A lényeg a más tudatállapot, aztán tudatosnak lenned és akkor cselekedhetsz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!