Hogyan érhetném el?
Először is tisztázni kéne egy pár dolgot. Elméletileg az utazás és a kivetülés, avagy projekció ugyanaz. Csak én teszek egy kis különbséget közte. A kivetülés a jelen időben történik, csak a hely változik. Tehát meg tudod nézni, h épp most mit csinál az ismerősöd Angliában :) Utazást meg időeltolódással hívok, tehát a múltba mész. De ezt tényleg csak én találtam ki, a kettő ugyanaz, nem tudom, h milyen utazáson vehettél részt. Nem belső utazást csináltál véletlen? mert az teljesen más :) Igen, az asztrális kivetülés, és az utazás is abból áll, h az asztrál tested, és a TUDATOSSÁGOD kilép a testedből. Az utóbbi nagyon fontos, mert attól érzed azt, mintha álmodnál. Az asztrál testünk sokszor elválik teljesen, vagy csak részben a testünktől, csak ilyenkor a tudatunk meg a saját testünkben marad, ezért nem érzünk semmit. És a kivetülésnél meg az lenne a cél, h tudattal együtt lépjünk ki. A mikéntjéről nem írnék, mert rengeteget lehetne. Ajánlom: Richard Webster - Asztrálutazás c. könyvét. Ezenkívül még van egy pár asztrálutazós könyv, azokat is lehet olvasgatni :)
Ami a legfontosabb, a gyakorlás. Sok sok gyakorlással sajátíthatod el :) Mivel ilyet még valószínűleg nem csináltál életedben, ezért ezt is ki kell fejleszteni gyakorlással. Mintha zongorázni tanulnál. Minél többet gyakorolsz, annál jobban fog menni :)
Pedig a meditáció fontos. Fontos, h megállítsd a gondolataidat, és egy dologra koncentrálj. Ha csapongnak a gondolatok, kivetülni sem fogsz tudni. Próbálj különböző pózokban meditálni, ami a legkényelmesebb. Ülve széken, egyen gerinccel, törökülés, nekitámaszkodva valaminek, vagy fekve. utóbbit csak akkor, ha teljesen friss vagy, és nem vagy álmos, különben a figyelem és koncentráció elillan, mert vagy belealszol, vagy arra koncentrálsz, h el ne aludj.
Ajánlom még ezt: Popper Péter: A belső utak könyve.
Sok gyakorlat van benne, mindenhez jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!