Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik hogy szerelmi kötést...

Létezik hogy szerelmi kötést tett rám???

Figyelt kérdés

2 hónapja van egy szexpartnerem. Ismerem régóta és magam is. Kedves intelligens ritkán találkozunk mert mindkettőnk elég elfoglalt. Semmit nem éreztem eddig hogy hiányozna... de 2 napja végem van. Szeretném látni vele lenni hozzá bújni. Hogy lehet ez egyik napról a másikra? 10 napja nem találkoztunk. Nála maradt egy személyes tárgyam. Kérlek ne nevessetek ki de másra már nem tudok gondolni! Csak akkor válaszoljatok ha hisztek ebben. Vagy értetek hozzá! Mivel nem értem magam! Lehetséges hogy a tárgyam felhasználta egy szerelmi kötésre!?

Nő vagyok

2022. dec. 3. 21:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Biztos, hogy nem tetetett rád szerelmi kötést. Mivel csak dugni akar, pont nincs szüksége egy rózsaszín ködben úszó szerelmes nőre, akivel csak a baj van. Az én szexpajtim amikor azt hitte, hogy belezúgtam, úgy lelépett, hogy hónapokig nem is láttam. jól tette, mikor újra találkoztunk, már a leghalványabb veszélye sem állt fent, hogy valaha is belezúgok.
2022. dec. 4. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!