Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Csak nekem ellenszenves A. J....

Csak nekem ellenszenves A. J. Chiantin egoizmusa, tanítása?

Figyelt kérdés
Röhögcsél maga se veszi komolyon amit mond. Ráadásul Patakival jó barátok. Én végeztem vele. Egy kókler, egy szélhámos aki elolvasott több könyvet és mond valamit. Szerintem istenkomplexusos is.

2022. nov. 16. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs szétcsúszva, csak ő is öregedik. ( 47 éves )
2022. nov. 20. 16:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy szétcsúszva öregem: "CHiantin" aztán "Chrstian", nem vagy képes leírni egy átlag férfi nevet sem.
2023. jan. 6. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a megérzésem, hogy nagyon szereti az alkoholt. De lehet, hogy tévedek, csak az arcára ránézve ezt gondolom.
2023. jan. 6. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Yep, hasonló sejtelmem volt nekem is.
2023. jan. 7. 02:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Egoizmusa nincs, de néha tényleg úgy fejezi ki magát, mintha hatalmas önbizalma lenne. Kevésszer szabadkozik közben, viszont a videók elején mindig elmondja, hogy ne higyjük el, amit mond, mert egyáltalán nem biztos, h úgy van...

a szavai mögé láss, ne pedig a felszín alapján ítélj!

2023. márc. 10. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
u.i.: én is ítélkezhetnék feletted felületesen, hiszen képtelen voltál leírni normálisan a "Christian" szót. Szóval ennyit erről...
2023. márc. 15. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!