Miért ilyen ellenszenvesek itt a legtöbben az ikrek csillagjeggyel szemben?
Ahogy én látom, nagy többsége egyszerűen divatból, hogy ne lógjon ki a sorból, amúgy semmi értelme, se valóságalapja nincs.
A valóságban pl már kétszer is sikerült úgy járnom, egy újonnan megismert emberrel teljesen jól elvoltunk, baráti társaságban, kollégák között, de akár ha épp csak ketten voltunk is. Aztán szóba került az asztrológia, meg hogy ő mennyire hisz benne, és az is hogy én júniusi vagyok... addig a pontig teljesen jó haver voltam, na de onnan, mintha az ördöggel cimborálnék, és teljesen alaptalanul, még csak nem is stimmel rám az ikrek általános jellemzése.
De őszintén, aki gondolkodás nélkül bedől olyasminek mint a horoszkóp, és képes bárkit ez alapján beskatulyázni, attól kár is logikát vagy értelmes viselkedést várni :D
Ezt az állításodat honnan szeded, mivel tudod alátámasztani?
Szerintem senki sem tudja, hogy ki milyen csillagjegyű, és egészen biztos, hogy egy-egy választ nem az alapján ítél meg, vagy nem attól függően reagál rá, hogy aki írta, az Iker csillagjegyű-e.
Ez egy nettó ostobaság.
"# 5/5 Időpont ma 12:11"
Ezt kinek írtad?
Köszönöm a válaszokat :)
#4: valahogy ebben a kategóriában mostanában ha olyan kérdéssel találkoztam, amiben az Ikrek csillagjegy említésre került, akkor kivétel nélkül mindig volt egy-két válasz, ami elítélően nyilatkozott- ez alapján merült fel a kérdés bennem.
#5: én sem értem ezt a hozzászólást, remélem csak eltévedtél :D
#6: nem szoktam ezek alapján megítélni az embereket, csak azért ötlött fel bennem, mert én is Ikrek vagyok, és nem érzem magam olyannak, mint amilyen képet a leírások alapján lehet kapni :)
#8: hát, saját magamból kiindulva, remélem azért összehoz majd a sors olyan Ikrek nővel, aki megcáfolja ezeket a tapasztalataidat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!