Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért ilyen ellenszenvesek...

Miért ilyen ellenszenvesek itt a legtöbben az ikrek csillagjeggyel szemben?

Figyelt kérdés

2016. márc. 16. 09:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én elfogult vagyok,elismerem,mert a férjem volt szeretője Ikrek volt.Mondjuk tett is róla,hogy megutáljam.Hazudozott,már már pszichopata módon viselkedett,kavarta a szart,mindezt azért, mert szakított vele a férjem.de mivel behízelgő,és nagydumás,visszasomfordált a megcsalt párjához és szült neki még egy 3. gyereket,hogy bebiztosítsa magát, és dolgoznia se kelljen...ahogy eddig.

Ismerek más ikreket is, de mind nagyhangú,harsány,már már közönséges,és pletykás.De unatkozni nem lehet mellettük, annyit beszélnek, az biztos.

2016. márc. 17. 13:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Az életben még nem jártam úgy, hogy megmondtam volna, hogy Ikrek nő vagyok, és savanyúan néztek volna rám, de itt gyakori kérdéseken én is folyamatosan belefutok, hogy kb. a világ megrontói az Ikrek. Tény, hogy sok minden igaz rám, abból amit az lehet olvasni a jegyről, tehát semmi hagyománytisztelet, háziasság nincs bennem és nagyon rosszul reagálok rá, ha rám telepszenek, valamint hamar bele tudok unni dolgokba. De hogy ettől rossz ember lennék, vagy képtelen az érzelmekre, az azért erősen megdöbbent... Sokan nagyon könnyen dobálóznak szavakkal és általánosító következtetésekkel. De mint mondom, én az életben nem találkoztam olyannal, aki emiatt előítéletes lett volna velem szemben.
2016. márc. 22. 19:46
 13/16 A kérdező kommentje:

A való életben én sem találkoztam még ilyen ellenszenvvel, csak itt futottam bele állandóan :/

Amúgymeg szerintem annyira személyfüggő,hogy ki milyen,mert ahogy írtad (#12), te is Ikrek vagy, és nem vagy házias.

Na, most saját magamról el tudom mondani (szintén Ikrek), hogy imádok sütni-főzni.

Szóval nem értem ezeket a nagyon nagy általánosításokat :)

2016. márc. 25. 13:41
 14/16 anonim válasza:

Nekem a "drága" barátosném ikrek, és megkell, hogy mondjam, csakis rosszat tudok róla szinte mondani. Ritka az nála, hogy normális... Általában vagy a szart keveri, vagy olyan dolgokért leszek a szemét, aljas, mint pl egy könyv visszakérése. Vagy, ha valamit jobban tudok nála vagy esetleg nem neki van igaza, egyből támad, nem hallgat semmilyen észérve. De persze mindezt általában a net oltalmából teszi, a szemem előtt nem meri, de utána gyakran a hátam mögött már minden rosszat mond. Meg emellett nagyon lusta is.

DE! Van egy másik ikrek barátnőm, ő ennek kb a tökéletes ellentéte. Úgyhogy egy ikrek miatt nem ítélem el az összeset, mert van annyi eszem, hogy tudjam, nem minden ugyanabba a horoszkópba tartozó ember ugyanolyan.

2016. ápr. 18. 07:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Madarat tolláról, embert barátjáról [ismerni meg]

A környezetünk mutatja meg, hogy milyen emberek vagyunk valójában.

2016. ápr. 18. 14:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet velük mély beszélgetést folytatni, minden téma csak 2 mp-igen érdekli őket, de azt meg nem viselik el, ha nem nyomsz 0-24-ben felszínes suketelest a semmiről, nem bírják a csendet. Valamint semmi következetesség nincs bennük.
2017. márc. 14. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!