Anabella Angyalmágusnál csináltattatok már szerelmi mágiát? Mármint volt már, aki végigcsinálta a szertartást?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy mi volt a tapasztalatotok, főleg azzal kapcsolatban, hogy végigcsináltátok-e a szertartást és sikeres volt-e.2022. nov. 13. 11:18
1/9 anonim válasza:
Angyalmágus :D
Ne vedd támadásnak, de 2 év múlva írd már meg, hogy mennyi pénzt dobtál ki a nagy semmire.
Ezek az emberek kijátszanak téged, mert sebezhető vagy most.
2/9 anonim válasza:
Kamu. Angyalokkal nem lehet átkot csinálni. Márpedig a szerelmi kötés átok
3/9 anonim válasza:
Angyaloknál max azt lehet intézni hogy vonzzad be az igazit
Azt meg magad is tudod intézni nem kell hozzá angyalmágus
4/9 anonim válasza:
Nekem csináltak, de nem ő, és ja, valóban fekete mágia. Viszont hatásos,de le kellett védetnem magamat.
5/9 anonim válasza:
4es és szerinted ér valamit hogy levédetted magad?:-D Ne legyél naív.
6/9 anonim válasza:
8 éve történt, semmi bajunk, de neked mi közöd van hozzám?
7/9 anonim válasza:
Még nincs...de ha az illető rájön és elmegy valakihez aki ért hozzá fél perc alatt leszedi rólad a védelmet és kamatostól visszakapod. Ezt még én is meg tudom csinálni, nem kell hozzá hű de képzettnek lenni.
9/9 anonim válasza:
6-os
Megirnád kérlek kivel csináltattad?
Lehet priviben is.
Köszönöm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!