Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek létezik szerelmi...

Szerintetek létezik szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
Csak olyanok válaszoljanak akik tapasztalták, vagy hisznek benne. A negatív emberek kíméljenek
2022. nov. 3. 23:01
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
#19 akkor leírom röviden a sztorit: apám összejött egy cigány nővel, aki rám és az akkori barátomra szerelmi kötést tett, hogy én is eltávolodjak a szüleimtől és apám még elérhetőbb préda legyen neki. Ennek a vége az lett, hogy nem tudtunk egymás nélkül élni, hiába nem volt bennünk semmi közös. Ezért ő össze vissza csalt, illetve én is őt. De ennek ellenére ragaszkodtunk egymáshoz. 75 kgról elfogytam 38kgra. Eljárt velem terápiára, aminek segítségével újra sikerült talpra állnom és végleg szakítani vele. Azóta ő nem tud ebből kilábalni. Egy üzletemberből egy legutolsó drogos lett.
aug. 5. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!