Szerintetek létezik szerelmi kötés?
Hát ez mondjuk vicces. Gondolom drágáért csinálják a kötést, de pl ha valami pénzeszsákot akarsz megkötni, akkor fizetsz inkább.
Na jó nem leszek rosszhiszemű, mi van ha érzelmeid vannak. Mondjuk az is szörnyű, hogy emiatt szerelmi kötéseket kell csinálni.
De miért nem inkább magadat alakítod hipervonzóvá?
Na emiatt nem érdemes vonzónak vagy pénzesnek lenni, mert akkor meg rádtesznek egy kötést amit valaki kifizet.
Jobb is nem beszélni senkivel mert mi van ha utána meg akarnak kötni.
Volt egy sátánista szomszédom.
A buta lányát tuti valami kötéssel hozta össze egy gazdag orvossal. Pár év múlva brutális és botrányos válás lett a vége. Két született gyerek látta kárát.
Kb erre jó a kötés
Ez értelmetlen.
Akkor mire jó a kötés? 😂
Mert a másik ember meg van kötve neki szeretnie kell a másikat.
Akkor hogy volt botrány te géniusz?
Mellesleg sátánisták nem hisznek ilyenekben, de köszönjük a félrevezetést.
12#
Gondolkodtam rajta keresgéltem.
Aztán elmentem egy mágushoz aki kártyát is vet mielőtt neki látna a kötésnek (olyan dolgokat is tudott rólam meg a férfiről amit még a barátnőmnek se mondtam el) és le beszélt engem erről az egész dologról. Gyakorlatilag a ferfi akire rakni akartam volna egy pszichopata aki mellett kín lett volna az egész életem. Szóval ha már rá szánja magát valaki nem árt előtte jól meg gondolni kit akarsz az életedbe mert a szerelem meg a vágyakozás elvakit utánna ha az alább hagy akkor sok problémád lehet. A szerelmi kötés így vagy úgy energetikailag hozzalancol a másikhoz. A profi mágusok nem kotogetnek csak úgy előtte kielemzik a helyzetet és csak utánna vállalnak el. És még egy tanács személyesen kell találkozni azzal aki el vállal.
Köszi, hog, semmi specifikusat sem írtál le a tapasztalatodból.
Szerelmi kötés létezik. Azok a mágusok, akik valóban értenek is hozzá, nem kötögetnek csak úgy, pontosan megnézik, hogy a másiknak vannak -e érzelmei, nem házas-e, nem tesznek-e kárt a másik életében egy kötéssel. Teljesen ismeretlent sem kötögetnek a másikhoz és olyat sem, akinek a másik felé nincsenek érzelmei és családról sem választanak le senkit.
Aki meg nem ért hozzá, az elvállal minden kötést 30-40-50-60 ezerért, de nem is ér semmit!
A kötést megelőzi egy pontos kártyajóslás és a kötést sem egy este alatt intézi el egy profi mágus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!