Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ellentmondásosnak érzem ezt a...

Ellentmondásosnak érzem ezt a kettős nézetet, jól érzem ?

Figyelt kérdés

Azt mondják ne görcsölj rá a társkeresésre, sőt engedd el,ne foglalkozz vele és megjön a kellő időben.

Másik nézet az, hogy képzeld el,hogy már van párod, viselkedj úgy, gondolj rá,elalvás előtt akár szólj is hozzá.

Ez a két nézet tök ellentétes, mert vagy éld bele magad, vagy teljesen negáld - és majd megoldódik minden.

Most akkor mi a legjobb módszer arra, hogy ne érezze az ember a kínzó magányt, amit mások "kedvessége " okozott ráadásul ?

2022. aug. 25. 10:44
 1/8 Tudi333 ***** válasza:
0%
Szerintem mindkettő működik. Ez a két "ellenpólus".
2022. aug. 25. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem hinném hogy egészséges dolog egy elkézelt emberhez beszélgetni esténként.
2022. aug. 25. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Én tegnap hazaérve az irodai nyomtatás után jókedvemben elkiáltottam magam, hogy "drágám, mit főztél estére?". Beérve a konyhába esett le, hogy hát egyedül élek
2022. aug. 25. 11:51
 4/8 anonim válasza:
Soha nem hallottam még erről a második nézetről. Elég bizarr, bocsi. Inkább az elsőt kövesd akkor, ha választani akarsz
2022. aug. 25. 12:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Mindkét módszert Youtube-on láttam.

Nem tartom jónak egyiket sem, csak furcsa, hogy ilyen álláspontok vannak manapság :)

2022. aug. 25. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem ellentétes a kettő: elképzelni a célt, hogy már megvalósult, és görcsölni azon, hogy most éppen jól csinálom-e, hogy elérjem a célt, az kéz különböző dolog.

Egyébként akik az "univerzális csomagküldő" módszert propagálják, azok is azt mondják, hogy képzeld el, aztán engedd el, bízd az univerzumra.

2022. aug. 25. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Elvileg, ha úgy ÉRZED magad, mintha már lenne társad ,kapcsolatod, akkor már nem jön elő a görcsös akarás, mert az érzés, amit egy kapcsolattól akarsz kapni már a tied, függetlenül attól, hogy van-e kapcsolatod.

Magyarul nem eljátszani kell ezeket, hanem valahogy az érzest megszerezni, de itt véget is ért a tudományom, mert azt már nem tudom hogy lehet. 😅

2022. aug. 25. 18:57
 8/8 anonim válasza:
Ez egy igazán elgondolkodtató kérdés! Nem okoz e nagyobb ürességet az ember lelkébe az hogy visszatér magába a magányba? Miután befejezi a képzeletbeli beszélgetést?
2022. aug. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!