Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A Sátán/Satan/Sata/SaTaNaMa a...

A Sátán/Satan/Sata/SaTaNaMa a szanszkritban tényleg jelent bármit is?

Figyelt kérdés

[link]

Ennek a cikknek mennyi valóságtartalma van?

Én úgy hallottam, hogy a Sátán szó a héberben fordul elő először és vádlót jelent.

2022. aug. 5. 13:48
1 2
 11/15 TinaBet ***** válasza:
18%

hahh.már megint megy az értelmetlen vita apró dolgokon. bocs, de ha nincs is kiírva a neved, könnyen felismerhető vagy. miértvnem tudod hagyni a p@csába az ilyeneket?

mindegy. inkább kerülöm a te kérdéseidet s vitáidat.

ez nem a gyakori viták oldal, hanem gyakori kérdések.

2022. aug. 6. 00:23
 12/15 A kérdező kommentje:

Érdekes akár hány kérdésnél látalak legyen az a sajátom vagy másé mindig csak negatívat vagy hülyeséget tudtál írni.

Ez nem a provokatív válaszok c. oldal hanem a gyakori kérdések ahol az emberek kérdéseket tehetnek fel normális válaszok reményében (amilyeneket most kaptam is szerencsére) és kedvükre vitázhatnak az emberek ha neked ez nem tetszik akkor neked az oldal céljával van problémád de semmi gond mert mint ahogy ígérted leszállsz a kérdéseimről tehát már nem kell ilyen hülyeségek felett szemet hunynom.

2022. aug. 6. 00:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Látszik neked egész életedben ezt mondogatták XD
2022. aug. 6. 18:34
 14/15 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nincs semmi valóságtartalma. Ez egy skizofrén, fajgyűlölő, áltudományos náciblog. Remélem segítek ezzel.

2023. dec. 1. 15:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Most tényleg? Még ennyi kavarodott embert. 😁

Semmit nem tudtik a Sátánizmusról. De ez nem is baj azt hiszem. Butuskáknak nem való.

márc. 4. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!