Léteznek még spirituális sátánisták?
Hát nem szép így beszélni a másikkal.
Jah hogy a véleménybuborék elhagyására szokott ilyen röakció lenni.
Te nem érdeklődsz, hanem hiszel benne. 30+ komment alatt be is bizonyítottad, hogy kissé vagy elfogult az irányzattal kapcsolatban.
Plusz az "ss"- ezésre írtam a bohóckodást.
Nagyon megtöri a szöveget és még mindig nem a spirituális sátánizmus jut az eszembe.
Szóval nem takarodok, ez az én véleményem.
Arról én nem tehetek, hogy neked miről mi jut eszedbe.
Elfogult meg még mindig nem vagyok csak választ szeretnék a kérdéseimre mert nekem azt ne mondja senki, hogy több ezer ember placebo következtében lát, érez, beszélget démonokkal.
Szóval 7 de lassan 8 milliárd ember elméjéből nem lehet pár ezret megtrükközni.
Ennyire naív ne legyél már xd
Ezeket a "gyakorlatokat" vagy nem tudom minek nevezzek ezeket nem sokan ismerik és egyedül otthon próbálják ki a legtöbben mégis tapasztalják.
Tehát ha mondjuk egy közösségben csinálják akkor elhinném, hogy hülyítik Őket, manipulálják, befolyásolják de így nem hiszem.
Egyébként én is racionális válaszra vágyom de közbe egyre inkább úgy tűnik, hogy olyan nincs.
"egyedül otthon próbálják ki a legtöbben"
Hát ha racionalitás kell, akkor csinálj felmérést, hogy mennyi ember próbálta ki és mennyi érezte ténylegesen.
Ez a racionalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!