Léteznek még spirituális sátánisták?
Akkor add már meg légyszi a sátán elérhetőségét pls
ha már obzerválod a tetteit és érdeklődési körét
A sátánt igen is foglalkoztatja ki követi. Miután sátánista lettem éreztem azt a leírhatatlan boldogságtól amitől könny csordult a szememből.
Persze nem közvetlen utána, de teljesen adta magát a dolog.
Ha a Sátán nem is maga, de a hozzá közel állók azok, akik kapcsolatba lépnek veled. Némelyik felismerhető és némelyik nem.
20-as
Onnan ismerjük fel a valódi Sátánt, hogy Yahweh/sátán tökéletes ellentéte. Azért írom hogy Yahweh/sátán mert a biblia sátán maga Yahweh és nem a valódi Sátán
mármint 22 voltam
(így fogom jelölni xD)
Az a baj ezzel a spirituális sátánizmussal, hogy részlegesen eltudnak magyarázni dolgokat de gyorsan belefut az ember olyan témákba amire a profi ss-ek se tudják a választ.
Nem biztos, hogy megéri ilyen energiákkal és démonokkal hülyéskedni mert nem értünk hozzá és végső soron nem tudjuk mi lesz végső soron.
Ne nevezd más "ss"- nek legyél olyan szíves.
Már van valami más ami jóval elterjedtebb, mint amire most használod.
"hogy részlegesen eltudnak magyarázni dolgokat de gyorsan belefut az ember olyan témákba amire a profi ss-ek se tudják a választ"
Mint minden vallásban.
Ez nem egyedi ehhez a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!