Mit kell csinálni ahhoz, hogy clauneck démon pénzt adjon nekem?
Figyelt kérdés
Találtam egy chantot a youtubon.
Ha azt ismételgetem, hogy AVALEN ESEN CLAUNECK KIAR azt meghallja?
Vagy kell még valami más is?
2022. júl. 31. 18:04
1/15 anonim válasza:
Miért ismételgetsz olyat, amiről fogalmad sincs, hogy mit jelent? Nem gondolod, hogy veszélyes?
2/15 anonim válasza:
Dehogy kell mást tenni, én a munkahelyemet is ott hagytam, hogy még többször mondhassam a varázsigét, így hó elején nem a Magyar Államkincstár, hanem clauneck démon utalja a fizetésemet.
3/15 anonim válasza:
Abban csúnya szavak vannak, nem szabad kimondani. Inkább mondogassad ezt: PROTEMUS PARUS IKARISTIMUS KRATTYUS TROTTYESTUS
5/15 anonim válasza:
4 az egy harapós démon, csak óvatosan. Én maradnék a szelídebb fajtáknál.
7/15 anonim válasza:
Már az hogy wordpresses oldal, nagyon megbízható kisugárzása van xd
8/15 anonim válasza:
Gondolom, hogy odaadni cserébe a lelkedet, hogy majd miután elköltötted a pénzt (ha egyáltalán megkapnád, de valszeg átverne), örökké a pokolba égj!
Ne akarj démonokkal üzletelni, mert pórul jársz!
Nem nyersz semmit, cserébe elkárhozol.
9/15 anonim válasza:
Na szóval... Először is ki kell menni a varázslat helyszínére, mondjuk a Tesco elé. Majd le kell ülni a földre. A tenyeredet az ég felé fordítva felemelni... És amikor valaki arra jár, elmondani a varázsigét... "Nagyságos asszony, adjon már egy forintot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!