A démoni szerető meg a démon idézést máshogy kell csinálni?
Figyelt kérdés
A Goetia démonok ember barátok és Astaroth-ot kell megkérni. De máshogy kell csinálni az idézést?
Tudom hogy hogy kell megcsinálni szvl ne mondjátok hogy akkor tudnám. (Csak komoly válaszokat kérek)
2022. jún. 21. 22:29
1/8 anonim válasza:
Nem kell sehogy. Rossz dolog csinálni. Az Úr az Isten és nincs más rajta kívül. Aki az ő egyszülött fiát, Jézust Krisztust adta érettünk, hogy aki hisz Őbenne örök élete legyen.
2/8 anonim válasza:
(Utolsó vagyok)
Jézust Krisztust = Jézus Krisztust
3/8 anonim válasza:
Mi meg csak komoly kérdéseket kérünk. Mégsem hallgatja meg senki a kérésünket...
4/8 anonim válasza:
Tudtommal a két démoni kategóriának a megidézése élesen eltér egymástól.
5/8 anonim válasza:
"A Goetia démonok ember barátok..."
Hát éppenséggel pont hogy nem azok. Ezek szerint mégsem tudod miről beszélsz.
6/8 A kérdező kommentje:
Olvass mar utana. Es nem kerek semmilyen hivo kommenteket.
2022. jún. 23. 22:56
7/8 anonim válasza:
Kérdező, te most egyszerre adod a "nem tudok valamit, tanítsatok" és a "mitugatolnekem, én értek hozzá"-t:D
Javaslom, döntsd el, hogy akkor most értesz-e a dologhoz vagy sem, és viselkedj aszerint.
8/8 anonim válasza:
Én olyat hallottam hogy miután megidézted pl Astaroth-ot utána tőle tudsz kérni succubust/incubust.
Bocs ha nem jól írtam kezdő vagyok a témában.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!