Hogyan lehet elűzni a rezsidémont?
Figyelt kérdés
Felerősödött ez az entitás.2022. júl. 18. 20:29
11/18 anonim válasza:
Ezeket az ,,energiákat,, el kell űzni a lakásból. A gáz mérgező a villany elektroszmogot okoz.🙂vissza kell térni a természetbe s eggyé válni a környezetünkkel. Sebaj télen felöltözünk eszkimóba🙂s gyertyát gyújtunk.
12/18 anonim válasza:
Viccen kívül: nekem télen bejött az, hogy egy ilyen kényelmes plüss kezeslábasban voltam otthon, és az kiváló melegérzetet adott, alig kellett fűteni mellette, de legalábbis sokkal alacsonyabb fűtési hőfokkal is nagyon kényelmes volt otthon.
Mondjuk én nő vagyok, de remélem árulnak ilyet férfiaknak is. Én a KiK-ben vettem.
13/18 anonim válasza:
12. Természetesen mi pasik is tartunk egy egyberészes oroszlános ruhát általában pizsamának és szeretjük felhozni a csajoknak, pláne aki szerint ez gyerekes, mert hát nem vagyok papucs azt ellenkezni kell.
14/18 anonim válasza:
Fehér gyertya lángjában meggyújtott rezsi csekkekkel kell körbefüstölni a szobákat. Az elűzi.
15/18 anonim válasza:
14. De az az éterbe megy, aztán végül a behajtó démont bevonzza.
16/18 A kérdező kommentje:
Van benne valami! A Behajtó démon különösen veszélyes és agresszív.
2022. júl. 19. 23:56
17/18 anonim válasza:
4. A bejátszáson látható rezsidémont éppen a zsír vonzza, próbálkozz inkább karamelizált, eper ízesítésű lisztkukaccal.
18/18 anonim válasza:
Ez alól csak az menekűl meg aki klímaxol és 15 fokba is 30 fokot érez. Azoknak amúgyis 10 fok van télen is a lakásba😅🤨sokat kell összebújni, szexelni s letudva a gond🤣🤣🤣csináljatok minél több gyereket,hiszen minden egyes kolyok után 300köbméter gáz jár. Most érdemes belevágnia akinek nincs🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!