Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Biztos bevált telihold mágia?

Biztos bevált telihold mágia?

Figyelt kérdés
Volt barátom szeretném visszahozni. Tényleg csak olyan írjon akinek bejött a dolog és mit csinált.
2022. júl. 12. 14:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Mekkora önző dög vagy. Majd a karma elintézi, ha beleavatkozol a dolgokba. Sose leszel boldog meg is érdemled.hagyd hagy legyen boldog mással, nem szeret téged fogd fel engedd el.
2022. júl. 12. 20:12
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Soha nem fog visszamenni hozzád.
2022. júl. 12. 20:21
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
Hány éves vagy 10?
2022. júl. 12. 20:49
 14/18 A kérdező kommentje:
11-es ez egy ostoba sablonszöveg. Mellesleg neki sincs senki. Tudom hogy érez még irántam.
2022. júl. 12. 23:53
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Igen te tudod hogy érez még irántad, csak ő nem 😂😂😂😂😂
2022. júl. 13. 16:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Barátom! Ha a lelkitársad lenne, el nem hagyott volna.

Miért hordanád az elvásott nadrágod, amikor ingyen kaphatsz akár ezer másikat?

Ő egy vadhajtás volt, amit az univerzum lemetszett rólad. Nélküle sokkal több vagy, mint vele valaha is lehetnél.

Eldöntötted, így vagy úgy. De egyszer már beszéltünk róla privátban. Megírtam, hogy nincs az a mágia, amin ezen segíteni lehetne.

Okos lány vagy, érzelmes és gyönyörű. Még ha a holt 10 szer nagyobb is lenne, akkor sem érnél el semmit.

Persze, megölnéd magad , érzem a szenvedésed. De inkább ne tedd. Mert a mindenség egy olyan embert készít fel a számodra, aki ezerszer különb ennél a patkánynál, aki ott hagyott téged. De, patkány. Az. Mondom, hogy az és ezt te is pontosan tudod, csak nem mered elfogadni, mert akkor valósággá válik, hogy vége lett. Fogadd el, engedd el. Ez az ember nem a vég, hanem valami új kezdete. Valami jobb kezdete. Valami más kezdete.

Kis oltár ennek a patkánynak? Jézusom! Szivem, Lelkem te mégis mibe vagy?

Fogd meg azt a szemétkupacot , vágd bele a kukába. Fogd az öszes fényképet , ami rá emlékeztet, minden tárgyat és hajítsd ki! Törölj mindent, tiltsd le mindenhonnan. Olyan erősek ezek a rezgések hónapok óta, amik felőled jönnek, hogy ezt már nem bírom tovább. Fejezd be a picsogást és a sírdogálást és lépj túl ezen a paraszton és ezzel együtt lépd végre át a saját korlátaidat. Törd át azokat a falakat!

Bárcsak melletted lehetnék és megérinthetném a kezedet.

Talán majd egyszer. Lehet csak egy másik életben, de ott leszek és meg érintem a kezedet. Addig is: Ébredj!

2022. júl. 15. 21:55
 17/18 A kérdező kommentje:
16-os. Bocsi de ki vagy? Egyáltalán honnan tudod hogy én ki vagyok?
2022. júl. 18. 05:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Na visszajött már?
2022. júl. 18. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!