Szükségem lenne szerelmi mágiára, amit kipróbálhatnék teliholdkor, most szombaton. Van ötletetek?
Sziasztok!
Nem trollkérdés, tényleg keresek otthon elvégezhető szerelmi mágiát. Ha működne is, tisztában vagyok a következményekkel, kioktatást nem kérek. Az exem szeretném visszakapni, akivel csaknem 10 évig voltunk együtt.
Előre is köszönöm a segítséget.
Oké, a kioktatás részt ugorjuk át, vonjuk le a következtetéseket:
Engedd el. Neked is jobb lesz, biztos nem véletlenül lett belőle "ex".
Ha nem vagy jártas a témába akkor nem fog sikerülni.
Akárki bármit mond ez nem olyan amit elvégzel vagy elvégeztetsz és működik is. Ehhez érezned kell a dolgokat. Ezeket pedig nem fogod hiphop megtanulni. Ráadásul nem egyik napról a másikra működik hanem szép lassan elkezd majd keresni egyszer csak, és megy a dolog szépen ahogy kell.
Továbbra sem értem, hogy miért akarsz megerőszakolni valakit.
Nem kioktatás, hanem nem értem.
Mert idióták és nem értik az egész lényegét. Nem is fogják soha.
Az ezósok 99% nem tud semmit csak azt hiszi. Persze, hogy nem működik itt senkinek. Én is csak azért járok fel néha ide nézelődni, hogy lássam vannak e kivételek, de nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!