Mikor érdemes szerelem-mágiát elvégezni, szerelem kötést létrehozni?
Úgyértem mondjuk Újholdkor, Teliholdkor vagy (Lehet bénán hangzik, de hétköznap, hétvégén... munkaszüneti napon stb.)
Lehetőleg hivatásos jósok válaszoljanak, vagy olyanok, akik tapasztaltak. De minden tanácsot szívesen fogadok, köszönöm! :)
Barmikor erdemes csinalni szerelmi kotest, ha egy olyan embert akarsz magadhoz lancolni, aki nem hozzad valo az eltero kulturalis szinvonalatok miatt, aki normalis korulmenyek kozott egyebkent le se szarna, mert egy kis onzo liba vagy, aki onzosegeben "de-en-ot-akarom" hisztit csinal.
Remelem, minden pasi kikeruli messzirol az ilyeneket, akik nem a kedvessegukkel, az okossagukkal, a humorukkal, es ezer jo tulajdonsagukkal akarjak meghoditani oket.
Csak egyféle szerelmi kötés van, és az a szerelmeskedés.
Szerelmi mágiát tudsz csinálni, de avval nem te döntöd el, ki legyen a párod.:)
Értelmezési zavar, ha jósoktól vársz választ!
A jós nem mágus!
A mágia üzletszerű gyakorlása a szélhámosság másik fajtája!
Ahhoz, hogy szerelem-kötést végeztess, két dolog szükséges:
- legyen annyi pénzed, hogy
- megtalált hajlandó kóklert meg tudd fizetni!
.
Van az észnek helye annál, aki azt hiszi: "nagy mágus vagyok, eddig nem csináltam, de most hipp-hopp sikerrel megteszem!"
Mivel nincs semmilyen szerelmi kötés, ezért semmikor.
De, ha nagyon tudni szeretnéd, akkor vannak leírások, melyek eléggé összetettek, összefüggenek egy csomó bolygó állással, energetikai tényezővel, pontosan fejből nem tudom, de annyira nem is foglalkozom ezzel, mágián belül.
De minden ilyen mágia, ami a másik beleegyezése nélkül történik, fekete mágiának minősül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!