Mi lehetett ez a 3 kopogas?
Figyelt kérdés
Kerlek segitsetek.Nem szeretnek a tortenesbe rosszat latni csak erdekes es foglalkoztat.Feher zsalyaval tisztitottam,eloszor levedtem magam,majd a parom.Miutan Ot levedtem,3 kristalytiszta kopogast hallottam.Mit jelkepezhet?2022. júl. 8. 21:53
1/9 anonim válasza:
Vaporizer jelzett hogy elérte a kívánt hőmérsékletet, lehet szívni a zsályát.
2/9 anonim válasza:
Gondolom a vérszellem jelezte hogy nem sikerült elűzni.
3/9 anonim válasza:
A három kopogás az a Szentháromság gúnyolása. Tipikus démoni cselekedett.
4/9 anonim válasza:
Miután betéptél a pároddal elkezdett terjedni a zsályaszag, jó esetben a szomszéd kopogott hogy adj neki is rossz esetben a TEK
5/9 anonim válasza:
A háziszellem elhagyta a kulcsát és szeretné ha beengednéd. Esetleg a Rézfszú Bagoj maszturbékol az ágy alatt.
6/9 anonim válasza:
Helyesírás szótár verte a fejét a falba. Ot levedte ez valamjli varázsige?
7/9 anonim válasza:
Indítványozom a kérdés humor kategória alá helyezését, mert szakadok a válaszokon.
Utolsó. Manapság az ékezetek használata luxus. Elvitte az infláció. :D
Kérdező. Hívj papot és őt is védd be zsájával. Tuti meglesz a 3 koppanás megint. Egyszer a falba, veri a fejét a pap. Egyszer menekülés közben az asztalba rúg, egyszer meg becsapja az ajtót.
9/9 anonim válasza:
Két tippem van.
1.Jól nevelt démon. Kopog, mielőtt benyitna.
2.postás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!