Vajon mi lehetett ez a kopogás?
Már kb. egy hónapja kint alszunk sátorban a barátommal. Tegnap éjjel is így történt, a szokásos helyen volt a sátor, a házunk ablaka alatt. Az eső esett egy kicsit és a szél is fújdogált, de nem volt vészes, elaludtunk. Hajnali 4 előtt pár perccel arra ébredtem, hogy valami fura kopogást hallok kintről. Először álmosan még nem fogtam fel, de pár másodperc múlva újra hallottam. Az egész olyan volt, mintha az ablakon kopogna valaki egy ritmikus ütemet, mintha ezzel jelezne valaki valakinek. Ezután elhalkult, majd pár másodperc (kb. 10) után újra tisztán hallottam. Ekkor ébresztettem fel a barátomat (ő egyből ránézett az órájára, innen tudom az időpontot), és elmondtam neki, mi történt. Amikor felébredt, a kopogás már nem hallatszott többé. Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem álmodtam! Hiszen akkorra már 3x is hallottam az egészet! Egész éjszaka nagyon féltem, főleg attól, hogy ha a barátom elalszik, újra hallani fogom, de nem így lett. Ugye a házunk ablaka alatt feküdtünk. A házban anyukám és öcsém voltak csak. Az biztos, hogy nem anyukám ablakából jött a kopogás, inkább öcsém szobájából. Először erre gyanakodtam, de átgondoltam, mert az öcsém ablakának olyan fura hangzása van, amikor kopogunk rajta (egyébként reggel láttam, hogy mindkettőn le volt eresztve a redőny is). Az egyik szomszédunk háza elég közel volt hozzánk, szóval akár onnan is jöhetett a hang. Az eset után pár perccel a távolabb lévő szomszédunkban lehetett hallani, hogy wc-n is vannak, villanyt is felkapcsolták, sőt még ki is mentek (bár kocsi zúgást nem hallottam, szóval nem tudom miért..)
Szerintetek mi lehet ez??? Soha nem hallottam még ilyet, de nagyon megijedtem!! Nem hiszem, hogy akár az öcsém szórakozott volna ilyennel hajnali 4-kor!
3 lehetőséget látok:
1. álmodtál akkor is/ vmi lepke vagy bogár baszkurálódott az üvegen
2. az öcséd/szomszédok trollok
3. az utolsó logikus magyarázat, hogy a szovjet érából itt maradt 3/3-as ügynökök titkos kommunikációjának voltál fültanúja! FIGYELNEK TÉGED!
Értelmes választ vártam.
Biztos, hogy nem álmodtam, mert direkt megvártam még 2x is a kopogást, hogy megbizonyosodjak felőle, valóban hallom.
Az öcsém azt állítja, hogy nem ő volt, a szomszédok már inkább...de nincs a szomszédban olyan aki csinálná (úgy értem nincsenek gyerekek ott...), bogarak meg semmiképp nem lehettek, hacsak nem valamiféle fejlett aggyal rendelkező űrbéli bogár nem volt, aki képes bizonyos szakaszonként egy-egy kopogáskombinációt végrehajtani.
Nemrég haláleset nálatok/szomszédban?
Van olyan elhunyt ismerősöd akire nagyon sokat gondoltál az elmúlt időszakban?
Én is ezen gondolkodtam, hogy még csak egy "kopogó szellem" sem lehetett az, mert a házban sosem halt meg senki, a szomszédban sem (legalábbis az elmúlt 20 évben nem).
Van egy rokonom aki bár nem itt halt meg, néha eszembe jut.
De ma reggel (megint kint aludtunk) hallottam egy madarat, amint ritmikusan összekoccintotta a csőrét, és szinte ugyanabban a ritmusban, mint a tegnapi kopogás! Bár ez egy kissé tompa volt (a kopogás meg eléggé kopogás szerű és éles), el tudom képzelni, hogy este is ezt hallottam.
A szomszédomnál lakott az anyósa is és a mami mindég leste őket a kulcslyukon és amikor szexeltek a mami kopogot az ajtón, hogy elég a három unoka.
Kérte is a szomszéd a vadászokat, hogy fizet két decit ha valaki megszabadítja ☻.
Nem lehet hasonló eset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!