Megveszed az EZOTERIKUS KALENDÁRIUM 2011-et?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett, de vajon érdemes megvenni? Elég húzós az ára egy naptárhoz képest, és mivel 400 valahány oldalas könyvecske, nagyon hordozni sem tudnám... Te megvennéd?2010. szept. 20. 22:06
2/17 anonim válasza:
Eddig se vettem és ezután se fogom, mert nincs rá szükségem.
3/17 anonim válasza:
Aha rögtön Madja néni mágneses energiával átitatott fényképe után.
7/17 anonim válasza:
Nem. Mindezt meglehet nézni a neten ingyen.
8/17 anonim válasza:
Nem. nem szoktam ilyenre költeni, pedig okkultista vagyok.
Hogy megvedd-e?.. Hát lapozz bele, és döntsd el, kell-e neked. Nem szükséges, de ha ez a hobbid, és úgy ítéled, nem csak divatozásból, és egyéb látszat indokokból vennéd, akkor vedd meg nyugodtan. Minden hobbinak vannak költségei, ilyen szempontból mindegy hogy lapozgatod a kalendáriumod, vagy ragasztgatod a repülőgépmodelled, a lényeg hogy örömmel töltsön el, ha foglalkozol vele.
9/17 anonim válasza:
Én viszont megvettem, és komoly tévedésben van az, aki azt hiszi, ingyé ugyanezt megtalálja a neten.
Olyan tartalom van benne, hogy engem egyenesen megdöbbentett, - jó értelemben! A töredékét sem fogod megtalálni neten, ilyen pontossággal meg végképp nem.
10/17 anonim válasza:
11:42 - aki keres, az talál, és aki beszél nyelveket, az nem retten meg a külföldi weboldalaktól se, nincs szükségem ilyen könyvecskére, ha valami érdekel a témában, azt a KEVÉS pénzemet másra költöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!