Mit tudtok az Őskáoszról, ami el akarja pusztítani kozmoszt?
Figyelt kérdés
A smaragdtáblák Sötétség névvel illetik, a magyar mondák Ármánynak nevezik, nekem ezt mondták.2022. júl. 2. 08:44
11/17 anonim válasza:
Magyarul Ármány, de más, ősi iratokban "Ahriman" néven hivatkoznak rá. Szerintem, így érdemes utána olvasnod.
12/17 A kérdező kommentje:
Nekem is ezt az Ahriman t mondták tényleg.
2022. júl. 4. 14:36
13/17 anonim válasza:
Az univerzum elpusztíthatatlan az élet benne nem.... Aki az életet akarja elpusztítani az maga JHWH
14/17 A kérdező kommentje:
Nekem egy atlantiszi avatár azt mondta, hogy a kozmoszt lehet, hogy elpusztítja az Őskáosz.
2022. júl. 6. 05:32
15/17 anonim válasza:
akkor el fogja. Armani személyesen jön rendet tenni.
16/17 anonim válasza:
Akkor az Atlantiszi Avatar butaságot beszélt vagy nem ugyan azt értjük kozmosz alatt amit ő
17/17 anonim válasza:
Vallásfilozófiailag (értsd: régi mondákban és hiedelmekben) az őskáosz a világ jelenlegi, rendezett formáját megelőző természetes állapota volt. Véletlenül sem egyezik meg a gonosszal, vagy az ahho társított fogalmakkal (Sötétség, Ördög, Ahriman, stb.). Ez a modern kor hülyesége, hogy mindent leegyszerűsítenek: ha nem rend és nem mennyei állapot, akkor tuti a gonoszhoz van köze. Nagyobbat nem is lehetne tévedni. A káosz soha nem lesz gonosz, sőt, egyes értelmezés szerint az őskáosz a legtisztább formája a létezésnek, mert már a gonosz és a jó hatalmi harca előtt is létezett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!